Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTIMAC ĆE IH ČUVATI

U Škotsku dolazi tisuću Hrvata, Luka 
i Mandžo neće igrati

Štimac reprezentacija
Luka Stanzl/PIXSELL
13.10.2013.
u 21:17

Kockasti imaju sreće jer ih je u Glasgowu mogao čekati i Wayne Rooney, no on je kao 16-godišnjak odbio poziv da igra za Škotsku.

Prohladnih osam Celzijevih stupnjeva dočekalo nas je u oblačnom Glasgowu. Nedjelja je napravila svoje, ulice najvećeg škotskog grada prazne su, vrijeme je oporavka od tradicionalno burne i \"mokre\" subotnje noći... Iako nema euforije, Hampden Park u utorak će biti dobro popunjen (kapacitet je 52.000 mjesta), a na tribinama će biti oko tisuću hrvatskih navijača.

– Važno je samo jedno: moji se igrači ne smiju preplašiti jakih Hrvata. Imamo svoje adute. Mi nismo Španjolska, da \"umiremo u ljepoti\", nismo ni Belgija, nemamo Lukakua da mu gurnemo loptu i čekamo da je pospremi u mrežu – govorio je škotski izbornik Gordon Strachan.

A jedan od razloga svakako bi mogla biti – negativna tradicija. Škoti, naime, nisu pobijedili na svom Hampden Parku u službenoj utakmici više od dvije godine, od rujna 2011. godine.

Namjerava li izbornik staviti \"flastera\" na Modriću?

– Gadi mi se nogomet kad se sjetim što je Gentile radio Maradoni na SP-u 1982. godine! Ali, koliko znam, Igor Štimac čuvat će Modrića, Mandžukića i Ćorluku da ih ne izgubi za doigravanje – dobro barata informacijama izbornik Škota Strachan.

>> Srna: Kritike su opravdane, vidi se da smo u krizi

> Štimac: Ako ja ne zaslužujem podršku, zaslužuju li je igrači?

>> Ćorluka: Razmišljamo samo o osveti Škotskoj

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije