Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJA

U Poljud stižu Hadžić iz Reida i Kouassi iz Bjelokosne obale

Miso Krsticevic (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
06.01.2013.
u 23:08

Hadžić stiže kao zamjena za Radoševića na čijem se odlasku intenzivno radi

Hajdukov trener Mišo Krstičević imat će velik broj prvog dana priprema (ponedjeljak, 9 sati), stići će svi s ugovorima što znači da će na prvom treningu biti preko četrdeset igrača. Od novajlija, s potpisani ugovorima, bit će tu Antonio Jakolić i Zoran Nižić, a spominju se i neki, koji bi se bijelima trebali priključiti na pripremama u Međugorju. Na popisu želja bijelih je Anel Hadžić, 23-godišnji zadnji vezni austrijskog Reida.

 

Hadžić je kapetan momčadi, već se dokazao u austrijskoj ligi, u Poljudu ga vide kao zamjenu za Josipa Radoševića na čijem se odlasku intezivno radi. A u Međugorje bi trebao stići i 19-godišnji, brzonogi napadač Jean Evrard Kouassi iz Obale Bjelokosti. Igrao je za reprezentaciju na prvenstvu svijeta mladih reprezentacija, u Hajduku barataju informacijom da bi Kouassi trebao bit pun pogodak, a stiže praktički besplatno.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:22 06.01.2013.

Bjelokosne obale...prvi glas....mogao je napisat i da dolazi iz obale belokosne..selo preko puta nedaleko nekih par kilometara od obale azurneje franceržeje....

HO
Hortator
09:25 07.01.2013.

Opet ispočetka kao da se ništqa nije naučilo .... pri tom mislim da sve vrijedno što su dobili došlo je iz Hajdukovih juniora, a oni opet dovode neke tamo igrače i igraju se skauta i znalaca. Hajdukova škola i juniorii su uvijek bili najbolji odabir za Hajduk, a ta škola dala je i najveća Hajdukova imena. Zašto opet negdje drugdje tražimo igrače ... zašto zašto ???

JA
JackRussell
11:55 07.01.2013.

Uf....crnac na Poljudu, ne bu bilo dobro, valjda će mu dati par dana da se aklimatizira prije nego ga prebiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije