Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šušak okupio igrače

U-21 repka: Otkazala trojica dinamovaca, Caktaš se nije pojavio

Ivo Šušak (1)
Antonio Bronić
03.09.2012.
u 16:50

Otpada i ozlijeđeni Antolić iz Lokomotive, kao i Dejan Glavica iz Slavena koji mora na operaciju slijepoga crijeva

Izbornik selekcije do 21 Ivo Šušak okupio je kandidate za kvalifikacijsku utakmicu protiv Španjolske (10. rujna u Alicanteu) i neugodno se iznenadio neopravdanim nepojavljivanjem hajdukovca Mije Caktaša. Navodno je ozlijeđen, ali o tome nitko nije obavijestio izbornika.

Otkazala su i trojica ozlijeđenih dinamovaca, Ademi, Čop i Brozović, koje je u hotel Lagunu dopratio dr. Saša Janković. Otpada i ozlijeđeni Antolić iz Lokomotive, kao i Dejan Glavica iz Slavena, koji mora na operaciju slijepoga crijeva. Španjolsku također propušta i Renato Kelić zbog kartona.

Komentara 2

DU
Deleted user
17:21 03.09.2012.

Izgleda da se nikom od njih ne ide maloj furiji na porciju .

KA
kajinx
18:30 03.09.2012.

Ovo je bojkotiranje Hrvatskog športa. Siguran sam da bi mladi rado igrali za reprezentaciju, ali naše ili “naše” vođe klubova imaju drugu politiku. Ne mogu vjerovati, ali to spada u kategoriju uništavanje Hrvatske kroz šport.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije