Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNIŠTILA I ATMOSFERU?

TV-novinarka kriva za poraz Španjolaca

'Real Madrid\'s Goalkeeper Iker Casillas kisses his girlfriend Sara Carbonero during the match between Switzerland\'s Roger Federer against Latvia\'s Ernest Gulbis  on May 14, 2010 at the Caja Magic s
Foto: 'Dani Pozo'
1/4
18.06.2010.
u 11:05

Za poraz Španjolske od Švicarske nije kriv ni odabir loše taktike Vincentea Del Bosquea, niti genijalnost Otmara Hitzfileda, već jedna zanosna crnka.

Barem tako tvrdi većina španjolskih medija. Za najveće iznenađenje prvog kruga mediji su okrivili Saru Carbonero (26), djevojku vratara španjolske reprezentacije Ikera Casillasa.

Dotična je novinarka na španjolskoj TV-postaji Telecino, a navodno je dekoncentrirala Casillasa stajavši za svih 90 minuta utakmice iza njegova gola. Podsjetimo, baš je Casillas loše reagirao kod jedinog pogotka na susretu.

Nakon utakmice vratar furije baš i nije bio raspoložen za izjave, no ipak je stao kod jedne novinarke. Naravno, kod svoje Sare. Koja je svog dečka poštedjela neugodnih pitanja, pa joj kao novinarki nije palo na pamet pitati Ikera osjeća li se krivim za gol.

Navodno je njihova veza narušila i atmosferu u svlačionici, jer suigrači se boje da će Iker svojoj curi odati neke ekskluzivne informacije.

– To su obične gluposti – poručila je Sara, koja je nedavno snimila seksi naslovnicu za FHM.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:39 18.06.2010.

Nek je potjeraju u zadnji red na tribinama...Da vidimo kako ce Casillasa iduci put braniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije