Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAREK ŠPILAR

Tragedija: Bivši nogometaš počinio samoubojstvo

Marek Špilar
cas.sk screenshot
09.09.2013.
u 14:26

Nekadašnji slovački reprezentativac Marek Špilar počinio je samoubojstvo skočivši s četvrtog kata zgrade

Bivši slovački nogometni reprezentativac Marek Špilar počinio je samoubojstvo. Skočio je kroz prozor stana na četvrtom katu i, iako je hitna pomoć brzo stigla, pomoći mu nije bilo.

Tragedija se dogodila dan prije kvalifikacijske utakmice za SP između Slovačke i BiH pa su iz slovačkog saveza poručili da će igrati u Špilarovu čast te kako će oko ruku nositi crne florove.

Razlozi zbog kojih si je 38-godišnjak odlučio oduzeti život još nisu poznati. U karijeri je 30 puta nastupio za slovačku reprezentaciju, a igrao je, među ostalim, za Tartan Prešov, Košice, Banik Ostravu, Club Brugge zajedno s Tomislavom Butinom, a oprostio se od igranja u japanskoj Nagoyi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije