Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema motiva u Cityju

Toureov agent: Yaya odlazi iz Cityja, želi se vratiti u Barcu

Yaya Toure
AFP
16.05.2012.
u 00:55

Ne znam je li Real Madrid zainteresiran, ali znam da je Toure bio zanimljiv Mourinhu kada je ovaj preuzimao Inter

Iako je tek osvojio naslov prvaka Engleske s Manchester Cityjem, Yaya Toure već želi napustiti građane. Potvrdio je to njegov agent Dimitri Seluk.

– Napravio je sve što je mogao za City, a sada mu je potrebna nova motivacija u karijeri. Ne bi puno stajao. Ima još dvije godine ugovora sa Cityjem, ali klub može napustiti već na kraju iduće sezone po Websterovu pravilu.

Bjelokošćanin bi se najradije vratio u Barcelonu, za koju je već igrao, ali nije isključena ni opcija da završi u Madridu.

– Toure bi mogao potpisati za mnoge velike klubove poput Chelseaja i Bayerna. Međutim, on bi najviše od svega volio da se u utrku uključi i Barcelona. Još nisam razgovarao s trenerom ili predsjednikom, ali oni znaju za njegovu situaciju. Ne znam je li Real Madrid zainteresiran, ali znam da je Toure bio zanimljiv Mourinhu kada je ovaj preuzimao Inter. Međutim, tada je Yaya bio Barcelonin i nije bilo šanse da prijeđe u Inter – rekao je Seluk za radio Ona.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
lepiCane
12:10 16.05.2012.

Ovo su mi najbolje fore! Cisto dizanje cijene i trazenje od seika da mu jos poboljsa ugovor! a ionako ima 300.000 tjedna! jedan Yaya Toure!? On izjavi da bi igrac mogao u Chelsea ili Bayern ali bi VOLIO da see i Barca ukljuci u utrku! Covjek moli klub da se ukljuci u utrku! Osim toga kakav Bayern! Pa nemogu ga oni platit nema sanse a vjerujem da ni Chlesea nebi dao 300.000 tjedno takvom igracu! Da su u finalu LP Sahtjor i Porto onda bi rekao da ide tamo! A najjaca je zadnja recenica: kaze Mourinho ga je htio u Inter al je tad bio Barcelonin pa nije bilo sanse da ode! a ciji je sad? Sad je Cityev pa ima sanse!? Ma joj moj menađer fora ti je smjesna i budi sretan kaj ti igralec igra u Cityu za takve pare jer ih nigdje drugdje nemoze dobit! Cisto prodavanje magle da mu igrac dobije poboljsani ugovor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije