Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roma

Totti: Naslov prvaka je samo san

Francesco Totti
AFP
27.02.2010.
u 10:53

Još od 28. listopada Romina nogometna momčad nije pretrpjela prvenstveni poraz (Udinese slavio 2-1). Dobre igre dovele su ih do trećeg mjesta ljestvice, no sastav iz Rima nema velikih ambicija ove sezone.

Tvrdi to kapetan momčadi Francesco Totti koji kaže da se "vučica" oprostila od borbe za naslov talijanskih prvaka.

- Sanjati je lijepo, ali tako se gubi realna slika - veli Totti koji se potrudio i objasniti niz svoje momčadi: 

- Ovakve smo rezultate postigli jer smo u svaku utakmicu ušli poštujući suparnika, s nogama čvrsto na zemlji. I dalje moramo pristupati svakoj utakmici zasebno i na takav način.

Ljestvicu Serije A predvodio Inter s 55 osvojenih bodova, odnosno četiri više od Milana i pet od Rome, sastava čiji niz neporaženosti u prvenstvu traje već 15 utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije