Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTT - INT 3:0

Tottenham razbio Inter, Kovačić igrao 55 minuta

Tottenham - Inter (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
07.03.2013.
u 20:58

Tottenham je u prvoj utakmici osmine finala Europske lige svladao Inter 3:0. Mateo Kovačić igrao je do 55. minute.

Tottenham je potpuno nadigrao Inter u prvoj utakmici osmine finala Europske lige. Domaćini su dominirali cijelu utakmicu i golovima Balea, Sidgurssona i Vertonghena zasluženo slavili 3:0.

>> Trener Intera: U uzvratu protiv Tottenhama će nam trebati čudo

Mateo Kovačić krenuo je od prve minute budući da je Guarin propustio utakmicu zbog ozljede gležnja. Donedavni veznjak Dinama dobio je ulogu playmakera, odmah iza Cassana, najisturenijeg igrača Intera. No, nije to bio susret kojeg će Mateo dugo pamtiti. Nije se puno vidio i sve što je napravio bio je udarac u 17. minuti koji je otišao preko gola. Stoga ga je trener Stramaccioni povukao iz igre u 55. minuti.

Spursi su krenuli furiozno u utakmicu i nakon samo 18 minuta poveli 2:0. Handanoviča je načeo Bale glavom u šestoj minuti, a na povisio je Sigurdsson koji je pospremio odbijenu loptu. Obrana Intera je danas bila troma i odsutna te početkom drugog dijela treći put kapitulirala. Interovci su ponovo zaspali, a Vertonghen se nakon kornera digao i glavom zaucao loptu u mrežu.

Sve što je Inter danas uspio napraviti je stvoriti dvije lijepe prigode, ali je prvu Alvarez zapucao, dok je Palacio imao "jedan na jedan", no tukao je ravno u Fridela. Ostatak utakmice smo gledali dominaciju Spursa.

Obrana Intera je puštala, Spursi su prijetili sa svih pozicija i da nije bilo raspoloženog Handanoviča na vratima rezultat bi bio još i veći. O igri Intera najbolje svjedoči činjenica da im je vratar bio najbolji igrač. Spursi su još uvijek bez poraza u Europskoj ligi, a večerašnjom su odličnom partijom napravili veliki korak prema četvrtinalu.

Najveće iznenađenje u četvrtak je priredila rumunjska Steaua koja je s 1:0 Chelsea. Jedini pogodak zabio je Rusescu s 11 metara čime se nastavlja slobodni pad Chelseaja u Europi. Dobar posao napravio je i Basel koji je kod kuće svladao Zenit 2:0.

Europska liga, osmina finala:

Anži - Newcastle 0:0

Plzen - Fenerbahče 0:1

Steaua - Chelsea 1:0

Stuttgart - Lazio 0:2

Basel - Zenit 2:0

Benfica - Bordeaux 1:0

Levante - Kazan 0:0

Tottenham - Inter 3:0

Komentara 3

MA
maraton
22:10 07.03.2013.

A šta bi moga pružit ovaj zagrebaćki žutokljunac ili hercegovac.Moga bi stić ovca ka i Krstanović.

KA
kajinx
22:47 07.03.2013.

Kovačić nevidljiv. Cijeli tim je nevidljiv. Ne mogu doći do lopte, a kad je imaju, krivo dodaju.

SE
sestrićna
11:27 08.03.2013.

za kovačića je to bilo malo sve prbrzo predinamično ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije