Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastične mjere

Torresa u život vraća sprinter, član zlatne štafete s OI u Ateni!?

'Chelsea\'s Fernando Torres gestures during their English Premier League soccer match against Birmingham City at Stamford Bridge in London, April 20, 2011.   REUTERS/Eddie Keogh   (BRITAIN - Tags: SPO
'EDDIE KEOGH'
30.11.2012.
u 10:19

– Dajte mi ga na dva tjedna i bit će onaj stari Fernando Torres – poručuje bivši atletičar Darren Campbell.

Fernanda Torresa nije uspio razbuditi ni dolazak omiljenog mu trenera Rafe Beniteza, no mogao bi netko drugi. Bivši sprinter Darren Campbell! Taj se nekadašnji atletičar, a danas kondicijski trener u nogometu i ragbiju, ponudio da vrati stari sjaj nekad ubojitom napadaču.

– To je nešto što se najbolje radi prije sezone, ali Torresu je potrebno samo dva tjedna i vratio bi većinu svoje nekadašnje brzine. Siguran sam da ga mogu popraviti – kaže taj osvajač zlatne medalje u štafeti na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine.

Inače, Campbell je s Torresom već surađivao, i to uoči početka sezone 2010./11., a smatra kako je Španjolac gubitkom brzine izgubio na ubojitosti, a samim time i na samopouzdanju.

– Osim trkačkih i sprinterskih \"drilova\", Fernando bi trebao malo dizati i utege kako bi vratio snagu svojim mišićima, da dobije na eksplozivnosti – drži Campbell, a s njim se slaže i novi menadžer Chelseaja Rafa Benitez.

– Fernando je stvarno imao brzinu. Možda bi trebao u teretanu da poradi na snazi – kaže Benitez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije