Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIBINE POLJUDA

Torcida i BBB se ujedinili za Vukovar

Torcida BBB Vukovar (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/3
27.02.2013.
u 22:58

Torcida i Bad Blue Boysi ujedinili su se sa zajedničkim transparentima “Protiv ćirilice u Vukovaru” na južnoj, odnosno “Za hrvatski Vukovar, ne ćirilici” na sjevernoj tribini

Splićani su iskoristili kupljene ulaznice za nedjeljni derbi, gledatelja nije bilo mnogo manje nego prije četiri dana, oko 25.000. Gostujućih je navijača bilo upola manje, njih 150 došlo je u vlastitom aranžmanu. Ne treba zaboraviti ni čak 850 specijalaca koji su se brinuli za sigurnost, a većinom im je to svima bilo “gostovanje”, neki su čak stigli i iz Iloka. Torcida i Bad Blue Boysi ujedinili su se sredinom prvog poluvremena sa zajedničkim transparentima “Protiv ćirilice u Vukovaru” na južnoj, odnosno “Za hrvatski Vukovar, ne ćirilici” na sjevernoj tribini. Inače, prvi puta u povijesti domaće lige derbi su sudila čak šestorica sudaca.

Ključne riječi

Komentara 5

PI
pinichi
23:11 27.02.2013.

Hvala Bogu, da su se u nečemu složili. Inače, ne služi vam na čast (jednim i drugim) bacanje baklji.

HR
hrvatin
23:08 27.02.2013.

Svaka cast decki,tako treba.Nedajmo dusmanima da nas svadjaju,rastavljaju I ponizavaju nase mrtve kosti pale za jedinu nam Domovinu!Neka drze cirilicu u svojim stanovima ako im je mila.Neka je hvala I slava svim palim sinovima I kcerima u herojskom Vukovaru kao I u svim drugim gradovima I mjestima Hrvatske!

OB
-obrisani-
23:30 27.02.2013.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije