Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I PREVODITELJEM

Tevez postao manchesterski smetlar! S Porscheom...

Carlos Tevez
VL
08.04.2013.
u 14:28

Argentinac će kaznu za prometne prekršaje odrađivati u engleskoj verziji "Čistoće"

Argentinski napadač Manchester Cityja Carlos Tevez počeo je odrađivati 250 sati društveno korisnog rada, koje mu je dodijelio sud nakon što je dva puta napravio teške prometne prekršaje sa svoji Porscheom Panamerom. U narednih nekoliko mjeseci slobodno će vrijeme provoditi sa članovima manchesterske \"Čistoće\", piše engleski The Sun koji je prvi uslikao Teveza u novom radnom odijelu.

Na svoj \"fuš\" došao je, naravno, u Porscheu i s prevoditeljem, odmah se presvukao u narančastu smetlarsku odoru i počeo s poslom. Prvi zadatak bio mu je da očisti veliki kontejner što je radio dva sata.

Njegov kolega htio se valjda pohvaliti svom društvu slikom novog kolege nogometaša, no Tevez je zatražio da se slika obriše kad je uočio da ga fotkaju. Drugi smetlar to nije htio napraviti pa se u sve umiješao šef.

- Tevez kaže da ne želi privlačiti pažnju. Ne znam zašto je onda došao na posao Porscheom - komentirao je jedan od radnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije