Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava na vrhuncu

Tarik Filipović u Kerempuhu 'provocirao' Vidu pivom

Zagreb - Dinamovi igraci pogledali su predstavu Spektakluk u kazalistu Kerempuh (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/5
27.09.2012.
u 09:57

Dinamovci su se od srca smijali šalama na Mamićev račun u kazalištu Kerempuh

Neouobičajeno, ali umjesto na travnjaku na utakmici Lige prvaka, plavi su taj termin u srijedu navečer proveli u - kazalištu. Nije ih trener Ante Čačić odveo na "Eru s onoga svijeta" u HNK, tek ulicu dalje u Kerempuh na "Spektakluk", nešto razigraniji komad Renea Bitorajca i Tarika Filipovića.

Od srca su se plavi smijali forama duhovitog dvojca, bilo je tu 'minijatura' koje su se ticale i njih samih. Recimo, klinac koji priča: "Mene tata tjera da potpišem za Mamića na 15 godina."
Ili pak skeč s dvije cure koje se, međuostalime hvale i "kak su Sammira vidle' vani".

Dijalozi su sadržavali i dvojac umirovljenika koji su se pred smrt prisjećali starih vremena: "Se sjećaš ti onog Mamića, bar nam je s njim znalo bio veselo! E to su bila vremena. Mučko đubre! Nećeš razbojniće"...

- Fantastična je predstava, igrači su se lijepo zabavili. Šale na naš račun nisu nam smetale, to samo znači da smo tu, da nas ljudi znaju - komentirao je trener Ante Čačić.

Domagoj Vida nasmiješen od uha do uha dočekao je Tarika Filipovića koji se ispred cijele momčadi pojavio s - čašom punom pive.

- Nisam bio nešto raspoložen, ali digao si me s predstavom, baš sam se smijao - kazao je Vida Tariku Filipoviću.

Duško Ljuština se u šali prijetio kako će Tariku opaliti "stotku" za kaznu, a glumac je brzo spustio pivu i primio se vode.

Ispričao se još pokoji vic, glumci su i iza predstave ostali s plavima dizati atmosferu sve dok trener nije pokazao prema plavom autobusu u Gundulićevoj.

Komentara 2

KO
Kora
10:28 27.09.2012.

Ne zna se tko je bolje prošao: Tarik s Reneom mora platiti 4 milijuna za nekoliko stolica a Vida za jedno pivo... koliko ono?

OB
-obrisani-
10:35 27.09.2012.

Neka Vida idući put ustane pred majstorom Tarikom i ponudi mu svoj stolac da sjedne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije