Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Božića

Tajna udaja Nike Fleiss!

Nika Fleiss
Anto Magzan/Pixsell
27.12.2009.
u 08:19

Nika Fleiss udala se za Francuza Michela Lucatellija u srijedu navečer u svojem gradu. Na skromnoj svečanosti bilo je dvadesetak uzvanika, ali bez koleg(ic)a iz skijaške reprezentacije. A kako su među uzvanicima bili i gosti iz Francuske, plesalo se uglavnom uz stranu glazbu.

Prije nego što su naša skijašica i bivši francuski skijaš koji se početkom 90-ih natjecao u veleslalomu razmijenili prstene, Samoborka je razgovarala s novinarom Večernjeg lista. Čak i na dan svadbe prvo je odradila posao.

Od priče se slabo živi

Na “poslu” je pod pritiskom, na treninzima radi sjajno, no kad uđe u startnu kućicu i čuje zvučni znak za start “pi-pi”, stvari se počinju komplicirati.

– Osvojila sam malih šest bodova. U Leviju, Aspenu i Areu bilo je pogrešaka koje sam skupo platila. Pitam se zašto mi se to događa jer sve radim kako treba. I onda dolazi pritisak, želim se dokazati sebi, ali i sponzorima, Savezu. Ne mogu sve poslati k vragu i reći baš me briga... Sve uzimam k srcu jer hoću napraviti najbolje – kazala je Nika.

Ni Ana nije briljirala, koliko to može utjecati na posjećenost domaćeg slaloma?

– Obje skijamo bolje nego ikada, ali to moramo pokazati i na tekmi. Mogu ja pričati do sutra koliko rasturam, no od priče ću slabo živjeti, a još manje skijaški savez – objašnjava Nika.

Na slalomu u Lienzu nada se da će krvavi rad doći na vidjelo, bio bi to poguranac uoči Sljemena.

Osjećam se kao princeza


Dobar rezultat iz Austrije ohrabrio bi našu skijašicu, a potaknula bi još kojeg navijača da 3. siječnja, uz besplatan grah i sir s vrhnjem, vidi njezin nastup uživo.

– Crveni je spust među najtežim stazama na turneji, staza je jako duga, ima mnogo strmine i ravnina. No, sve je to zanemarivo jer najveći je gušt skijati se u Zagrebu tih dana.

Pričaju li što skijašice o dolasku u Zagreb?

– Sve se jako vesele dolasku k nama. Najveća je prednost to što čak tri dana živimo u gradu, a inače smo smještene po brdima, a za njih se brinu kao da su princeze. Tko će na Sljemenu dobro skijati, i financijski će to osjetiti, a još će vas gledati 20 tisuća ljudi – objasnila je.

Kako brak donosi i potomke, nije nemoguće da i Nika tijekom karijere postane majka. Ima skijašica koje su uspjele spojiti karijeru i majčinstvo, no to je jako teško. Za bebe nisu glečeri i hladnoća.

– Iako sam razmišljala oprostiti se za dvije godine, ipak karijeru planiram završiti 2014. u Sočiju – zaključila je gospođa Lucatelli.

Suprug je stariji 17 godina, a vratila mu se nedavno


Francuz iz Grenoblea Michel Lucatelli (42) nastupio je u svjetskom kupu samo tri puta 1992. i 1993. godine. Trinaest godina kasnije skijaški trener i Nika (25) započeli su vezu, no u međuvremenu je ona ljubila i inženjera strojarstva Luku Šesnića, s kojim je prekinula vezu krajem rujna ove godine i vratila se staroj ljubavi.

Francuz je na Facebooku objavio radosnu vijest, a čestitarima se pridružila i umirovljena norveška skijašica Trine Bakke, koja je 2005. i 2006. nastupila na Sljemenu, no nije uspjela osvojiti bodove.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
08:45 27.12.2009.

Pa Nike Fleiss je očito jako željela postati građankom sa EU statusom i to če udajom za Francuza Michela Lucatellija i postiči. Za sve ostale Hrvate to je mnogo teže, posebno za one domoljubno hendikepirane koji se vjenčani sa muziko Marka Perkoviča Tompsona jer se u EU smatraju nepoželjnima..Čestitam Niki na skračenom putu prema EU i Francuskoj ljubavi..

LY
Lynx
08:53 27.12.2009.

EU@Janez, da samo što teror tog perverznog \"braka\" između Tupsona i marve koja ga doživljava kao božanstvo, trpe i oni koji baš i ne drže do tih \"supružnika\".

TA
tarle1
11:19 27.12.2009.

Neznam točno kako se kaže, na hrvatskom, zanimanje i zvanje tvojih predaka, kočijaš ili timaritelj, ali dobro bi bilo da se jednom zauvijek makneš sa hrvat. foruma; jer se neznaš pristojno ponašati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije