Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SOKOLOVO

Šupraha: Zaleđa nije bilo, 11-erac je čist kao suza!

Dinamo Hajduk (1)
Pixsell
30.09.2012.
u 07:43

Svilokosov prvi pomoćnik, Siniša Premužaj, pogriješio je označivši zaleđe Krstanovića kod Dinamova četvrtog pogotka - kaže Šupraha

"Oko sokolovo" Prve HNL, Alojzije Šupraha, je nakon utakmice pogledao navodno prijeporne trenutke derbija. I nje nimalo dvojio:

- Svilokosov prvi pomoćnik, Siniša Premužaj, pogriješio je označivši zaleđe Krstanovića kod Dinamova četvrtog pogotka. Krstanović je u trenutku Halilovićeve predaje,  bio iza  lopte i zaleđa nije bilo.

A 11-erac za Dinamo, je li bilo povlačenja?

- Da! Hajdukov je igrač povukao Vidu i nepropisno ga omeo. Bio je to prekršaj,11-erac je, dakle, čist kao suza - kaže Šupraha. 

>> Dok su bili tugovali u Zagrebu, Andrijašević se oženio

>> FOTO Torcida se na južnoj tribini sukobila s policijom

>> Sammir: Zvižduci me neće pokolebati, bilo mi je i teže

Komentara 6

DU
Deleted user
08:04 30.09.2012.

Ne umanjujuci zasluzenu pobjedu Dinama zanima me sto Supraha kaze za mozebitni penal za Hajduk. Je li bio ili ne? Zasto VL uporno u svojim izvjescima preskace taj detalj ???

Avatar nekakav
nekakav
08:25 30.09.2012.

samo kmečanje radi penala je oduvijek bila karakteristika gubitnika, slabijih ekipa. pa kad ste to vi hajdukovci nadigrali dinamo?! evo na primjeru rijeke vidimo da je ona pobjeda nad dinamom bila slučajnost, nakon toga su izgubili od dvije slabije ekipe. osim što su na treba dali malo zanimljivosti našoj ligi, sve se vraća u normalu. dinamo će do kraja godine odmaknuti na 20+, a hajduk, rijeka, slaven, će iza se malo izmjenjivati na 2-3-4 mjestima. i da, svi zajedno će gledati dinama u ligi prvaka.

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
09:31 30.09.2012.

Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Gledao sam samo 1.poluvrijeme i vidjelo se da Hajdukova obrana nema rješenja posebno na bočnim pozicijama. Što se tiče Dinama (ne u ovoj utakmici već općenito) teško je očekivati nekakav pomak prema pravdi kad sese u Hrvatskoj ne može pronaći sudac koji nije na ovaj ili onaj način sudjelovao kao 12 Dinamov igrač. Evo sudac Svilokos (a postoje fotografije) se veselio prije par godina zajedno s Mamićem i ostalim sucima Dinamovom naslovu. Možda je nekome normalno da sudac skače od veselja zajedno s Mamićem ali to nije normalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije