Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Sunderland razbio Newcastle, Di Canio 'luđački' slavio golove

Paolo di Canio (1)
Reuters/Pixsell
14.04.2013.
u 15:13

Di Caniju je ovo bila druga utakmica na klupi Sunderlanda, prvu je izgubio u gostima kod Chelsea (1:2)

Mogu ljudi pričati da je Paolo di Canio fašist i nacist, ali trener Sunderlanda pokazao je da je prije svega odličan trener. Njegova je momčad u 33. kolu Engleske lige s 3:0 u gostima deklasirala Newcastle, a glavni šoumen na utakmici bio je - naravno, sam Di Canio. Pogotke svojih igrača slavio je toliko emotivno kao da je riječ o finalu Svjetskog prvenstva. A sva tri gola Sunderlanda bila su prekrasna, izvan šesnaesterca. Prvo je u 27. zabio Sessègnon, potom u 74. Johnson, pa u 82. Vaughan.
Zanimljivo, Sunderland je posljednji put pobijedio Newcastle s tri razlike prije  46 godina, na svom travnjaku 1967. godine. Morali su čekati da se ukaže ekscentrični talijasnki trener.
Di Caniju je ovo bila druga utakmica na klupi Sunderlanda, prvu je izgubio u gostima kod Chelsea (1:2). Pobjedom u Newcastleu već je maknuo klub iz zone ispadanja. Šou je Di Canio nastavio i nakon zadnjeg sučeva zvižduka na jučerašnjoj utakmici, izljubivši i izgrlivši baš svakog svog igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije