Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA MJESECA PAUZIRAO

Stoner se ovoga tjedna vraća u Estorilu

Casey Stoner
Reuters
30.09.2009.
u 13:56

Australski motociklist Ducatija Casey Stoner (24), svjetski prvak iz 2007. godine, nakon dvomjesečne se pauze vraća utrkama Svjetskog prvenstva.

Nastupit će ovoga vikenda na VN Portugala u Estorilu, objavila je talijanska momčad.

Australac se povukao nakon srpanjske utrke za VN Velike Britanije u Doningtonu. Propustio je otad tri utrke, pao na četvrto mjesto u ukupnom redoslijedu te izgubio sve izglede za naslov prvaka.

Kao razlog pauze naveo je fizičku iscrpljenost koja ga je onemogućavala u optimalnim postignućima. Kod kuće u Australiji prošao je kompletne krvne i ostale liječničke preglede, no moguća bolest zasad je i dalje misteriozna.

U Ducatiju pred Australca uoči Estorila ne postavljaju nikakve rezultatske imperative. Tvrde da isto neće učiniti niti za VN Australije, koju bi Stoner pred svojim navijačima trebao voziti 18. listopada.

Glasine o razlazu sa svojim prvim vozačem, koji je sezonu otvorio pobjedom u Kataru te dodao pobjedu u šestoj utrci sezone, na VN Italije u Mugellu, ponovno su najodlučnije demantirali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije