Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor kritičarima

Štimac: Zar vam smeta što je Radošević katolik i Hajdukovac!?

Igor Štimac (1)
Slavko Midžor/Pixsell
12.09.2012.
u 20:30

- Ne znam što kritičarima smeta kod Radoševića - to što je Dalmatinac i katolik ili to što nije odigrao više utakmica na jačoj razini - ogorčen je bio Štimac

Dan nakon susreta u Bruxellesu dojmovi se još nisu potpuno slegli, no Igor Štimac remi s Belgijom ocijenio je sjajnim rezultatom.

- Toliko smo umorni da još nismo ni svjesni koliki je to uspjeh. Vjerojatno ćemo to biti sutra - kazao je Štimac za Novu TV.

Vatreno krštenje Josipa Radoševića u A vrsti ponovno je komplimentirao.

- To što smo dobili kapitalnog igrača poput Radoševića je veća stvar nego bod iz Belgije.

Taj kapitalac podignuo je ovih dana veliku medijsku prašinu. Neki su osporavali Štimčev potez čim se saznalo da će zaigrati od prve minute, neki mu i nakon utakmice zamjeraju rizik kojeg je preuzeo.

- Ne opterećujem se kritikama  i ne znam što kritičarima smeta kod Radoševića - je li to što je vjernik, katolik, Dalmatinac, to što igra u Hajduku ili to što nije odigrao više utakmica na jačoj razini - ogorčeno je rekao izbornik.

Najveća priča utakmice s Belgijom Josip Radošević kazao je da je prvo javio obitelji kada je saznao da starta protiv Belgijaca.

- Oni su mi bili najveća podrška cijelo vrijeme. Veliku tremu nisam imao, osjećao sam mir i toplinu jer su me svi suigrači sjajno dočekali i podržali i na kraju smo svi bili presretni kako je moj debi prošao. S obzirom na to da sam mlad i da mi je to bila prva utakmica, nije to bilo tako loše iako naravno da mogu i bolje. 

Komentara 245

OB
-obrisani-
20:47 12.09.2012.

nakon ove izjave štimac ima forumaša koji će ga braniti i kad svi okrenu leđa

DU
Deleted user
20:48 12.09.2012.

Meni smeta sto Stimac gura Radosevica zbog svog dzepa a ne ono sto je navodno reka.

JA
Jamac
20:46 12.09.2012.

Bravo Stimac nedaj se !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije