Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
repka na kantridi

Štimac 'ukrao' Caktaša i Andrijaševića: Ionako je svejedno

Igor Štimac (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/26
13.11.2012.
u 18:20

Hrvatska protiv selekcije lige igra u srijedu na Kantridi (18 sati), a Igor Štimac okupio je igrače te odradio večernji trening

Trebao bi to biti spektakl na Kantridi, a bit će samo neobavezna revija, tek defile reprezentativaca u pratnji najboljih nogometaša lige. Nakon što su Štimcu otkazali Pamić (rođenje sina) i Rakitić (tražila Sevilla), izbornik je napora oslobodio i Luku Modrića. Toliko o ozbiljnosti ove akcije...

Zbog nedovoljnoga broja igrača, A selekciji priključeni su hajdukovci Caktaš i Andrijašević.

– Svejedno je za koga igraju, njih dvojica igraju na istim pozicijama kao Luka Modrić i Ivan Rakitić, a pozive su zaslužili obojica.

Tek poslije večere u utorak će Štimac odlučiti koga će poslati na travnjak od reprezentativaca, no obećao je da će igrati svi.

– Sad ćemo vidjeti s čime naš nogomet raspolaže, igraju samo najbolji!

Elvis Scoria vodit će selekciju iz HNL-a.

– Otpao je i Knežević, tako da sam uz Caktaša i Andrijaševića ostao bez tri igrača manje. Bez obzira na to, očekujem nadmetanje.

Štimac je zaključio:

– Veseli me što je Eduardo zabio za Šahtar, treba nam finalizator. Vjerujem da će Perišić na zimu naći novi klub.

Za Štimčevu selekciju nastupit će – vratari: Subašić (Monaco), Vargić (Osijek); braniči: Bartulović (Kryvbas), Vida (Dinamo Zagreb), Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Schildenfeld (Dinamo Moskva), Lovren (Lyon), Maloča (Hajduk), Ivan Runje (Nordsjealland); vezni igrači: Caktaš, Andrijašević, Radošević (Hajduk), Badelj (HSV), Kovačić (Dinamo), Sammir (Dinamo), Perišić (Borussia Dortmund), Kranjčar (Dinamo Kijev); napadači: Mandžukić (Bayern), Eduardo (Šahtar), Jelavić (Everton), Livaja (Inter).

Podsjećamo na popis igrača Prve HNL – vratari: Ivan Kelava i Goran Blažević (Hajduk); braniči: Šime Vrsaljko, Josip Pivarić (oba Dinamo), Dario Knežević (Rijeka), Mateo Pavlović (Zagreb), Hrvoje Milić (Istra 1961), Marko Lešković (Osijek), Elvis Kokalović (Slaven Belupo); vezisti: Arijan Ademi, Marcelo Brozović (oba Dinamo), Damir Kreilach (Rijeka), Dinko Trebotić (Lokomotiva), Dario Župarić (Cibalia), Dejan Glavica (Slaven Belupo); napadači: Duje Čop, Ante Rukavina (oba Dinamo), Ante Rebić (Split), Andrej Kramarić (Lokomotiva), Ante Budimir (Inter Zaprešić).Vode ih Elvis Scoria, Roy Ferenčina i Marijan Mrmić.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mohito
mohito
07:42 14.11.2012.

koja sprdacina od "okupljanja" - kad je vec stimcu svejedno, sta nije "ukrao" ademija koji je svojim igrama zasluzil poziv prije radosevica, caktasa i andrijasevica - paradoksalno je da se hajdukovci jos zale da mamic odredjuje ko ce igrat da bi prodal svoje igrace....

OB
-obrisani-
09:17 14.11.2012.

Kako mu nece biti svejedno,prioritet mu je muljanje i uvlacenje tzv.navijacima na FB... Bilicu nebi bilo svejedno,pametnome dosta...

AR
arjavas
10:17 14.11.2012.

O kakvom spektaklu ovaj "IŠ" prića . Može on to pričati kokošima , koje valjda naganja sa ovim inicijalima. ( ili je to čak i politička poruka ?) Bit će to najobičnija revijalna utakmia koja bu se svakih pet minutaa prekidala a igrači se buju mjenjali ko na traci. Ma kome to "IŠ" priča gluposti , baš me interesira kak bu on to videl na koje igrače može u budućnosti računati ? Ta na brzinu sklepana momčad nemre baš niš pokazati . Ako se već sada u HNS-ovim stručnim krugovima nema širi popis igrača na koje se može u budćnosti računati onda je to žalosno . Ili možda "IŠ" misli da sve počinje od njega? Bolje bi bilo da nam lijepo kažu nismo mogli dobiti protivnika za međudržavnu utakmicu , i sad organiziramo javni trening. "IŠ"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije