Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik o Modriću

Štimac: Oduševljen sam Lukinim debijem! Pokazao je svoj repertoar

Igor Štimac
Ivana Ivanović/PIXSELL
31.08.2012.
u 08:12

– Ne mijenja se sada ništa puno bitnije, teško je očekivati da je sada Luka odjednom spreman za devedeset minuta

Ne treba ni spominjati da je i Igoru Štimcu, hrvatskom izborniku, laknulo nakon što je Luka Modrić riješio pitanje prelaska u Real. Dodatno je olakšanje i njegovo pojavljivanje na travnjaku u posljednjih desetak minuta utakmice u kojoj je Real svladao Barcelonu.

– Svi smo oduševljeni njegovim novim početkom, još više od toga što je odmah gurnut u vatru u takvoj utakmici kao što je dvoboj Reala i Barcelone. U deset minuta pokazao je detalje svog repertoara koje će sada moći upoznati ostali dio svijeta. Tek će se sada vidjeti o kakvom je igraču i čovjeku riječ – s osmijehom će Štimac.

Prije nekoliko dana Modrić je gotovo bio izvan kadra za početak kvalifikacija i utakmice s Makedonijom i Belgijom.

No, sada je sigurno – Modrić će stalno biti s reprezentacijom.

– Ne mijenja se sada ništa puno bitnije, teško je očekivati da je sada Luka odjednom spreman za devedeset minuta. Naravno, bit će s nama, bit će u kadru, sačekat ćemo nedjeljno kolo. Nakon toga imat ćemo dodatna saznanja, ali i pet dana zajedničkog rada – kazao je Štimac.

Naravno, nije samo Štimcu laknulo. I na Luki se vidjelo da je to neki drugi dečko. Usiljeni osmijeh promijenio se u osmijeh zadovoljstva.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 3

SE
serđo
08:37 31.08.2012.

kakve su to gluposti, a kad je to koji naš igrač igrao? kad smo bili treći jedini soldo je bio standardan. ko da je nama to ikad išta značilo.

SE
serđo
09:21 31.08.2012.

šticove, ne stvaraj si alibije, jer ih nema. izvoli napravit ono za što si se ugurivao tukama i nogama, bez ikakvih pametovanja.

ZM
zmaj5
10:09 31.08.2012.

Ajde što mi pišemo po forumima da nam drago za Modrića kako je odigrao. Ali ruku na srce,jedan izbornik daje izjave na temelju desetak minuta provedenih na travnjaku jednog igrača. Mislim da je to malo neozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije