Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČARLI OPET ZDRAV

Štimac: Ne dirajte mi Ćorluku, sretan sam što je igrao 90 minuta

'05.09.2012., Zagreb - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu u Maksimiru pred kvalifikacijsku utakmicu protiv Makedonije za odlazak na SP u Brazil 2014. Luka Modric, Gordon Schildenfel
Goran Stanzl/PIXSELL
17.09.2012.
u 08:02

– Veseli me što je nastupio, to možda znači da će biti spreman za sljedeće kvalifikacijske utakmice – kaže izbornik

Vedran Ćorluka opet je na travnjaku. Za Lokomotiv Slavena Bilića odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi nad Rubinom. Iz Bruxellesa, s reprezentativne akcije, Ćorluka je otišao šepajući i nije mogao igrati za Hrvatsku protiv Belgije, no četiri dana poslije uspio je odigrati zapažene minute za moskovski klub. Još je i asistirao za pobjednički pogodak. Izbornik Igor Štimac, koji vikendom ne propušta nijednu utakmicu svojih igrača i pokušava ih sve vidjeti na televiziji, izrazio je zadovoljstvo što je Ćorluka zaigrao. Ni trenutka nije postavio nekakav upitnik kako to Čarli u utorak nije mogao, a u subotu je ipak igrao.

– Ostavite mi Ćorluku na miru. Presretan sam što je zaigrao za Lokomotiv i što je imao zapažen nastup. Ne možete ni zamisliti kakav pakao zbog tih tetiva prolazi taj mladić. Treba mu skinuti kapu svaki put kad zaigra. Veseli me što je nastupio, to možda znači da će biti spreman za sljedeće kvalifikacijske utakmice. Ne trebam ni napominjati koliko Vedran znači reprezentaciji. Naravno, siguran sam da će se i u klubu, kao i mi u reprezentaciji, brinuti o njemu i njegovu zdravstvenom stanju – kazao je Štimac.

Ipak, pitanja o tom izostanku protiv Belgije ostala su otvorena. Premda, kod Ćorluke smo proteklih godina naučili na takve stvari. Pa i na onu utakmicu u Turskoj, kada je reprezentacija slavila sa 3:0 i riješila pitanje odlaska na Euro, otputovao je s longetom na nozi, pa je u Istanbulu bio među najboljim igračima. Kod njega su te tetive baš u nekakvom ritmu toplo-hladno.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 10

PA
parasa
09:25 17.09.2012.

Štimac: Ne dirajte mi Ćorluku, sretan......... A koga dira, osim kad igra ????

Avatar Idler 3
Idler 3
10:49 17.09.2012.

Reci ti nama radije kak je igral mali Radošević i kolko je lopti oduzel u Zaprešiću >;-))

BA
balic
08:39 17.09.2012.

Brines se ti za sebe a ne Carlija.... Vedran kaze boli jako a ti dobro je igrat ce ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije