Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poduzetni izbornik

Štimac na "Fejsu" traži idealan sastav za Wales

Štimac Fejs
Facebook
14.10.2012.
u 10:15

Izbornik Igor Štimac je na svom Facebook profilu angažirao navijače hrvatske nogometne reprezentaciije da mu pomognu oko sastava za utakmicu s Walesom koju igraju u utorak.

Dragi i poštovani navijači naše najbolje vrste, svima od srca zahvaljujem na čestitkama nakon velike pobjede u Makedoniji i molim da mi oprostite što ne stignem svima odgovoriti, jednostavno je puno vaših poruka...

Hvala i kritičarima koji uvijek pomognu da iz drugačijeg kuta sagledam ukupnu situaciju i dobijem objektivniji uvid u cjelokupno stanje.

Ovaj mali dio nekulturnih posjetitelja ove stranice bih zamolio da se vrate na portale i tamo ordiniraju sukladno svom rječniku i odgoju...

Otvaram diskusiju u svezi utakmice koja slijedi u utorak 16.10. protiv Walesa...

Koji je vaš idealan sastav za tu utakmicu koji sustav bi vi primijenili protiv Welškog 4-3-3?

Navalite :)))...............

Izborniku svoj sastav ili poruku možete ostaviti ovdje:

http://www.facebook.com/igor.stimac.officialpage

Štimac je učinio korak prema pomirbi s navijačima i na svojoj ih Facebook stranici pozvao da mu pomognu oko formacije za Wales.

– Želimo komunicirati s njima. Navijačima sam ponudio mogućnost da preko moje facebook stranice sudjeluju, raspravljau, a ja sam im se stavio na raspolaganje  svaku večer dva sata koliko god da sam umoran – veli izbornik.

Dokad ćete koristiti tu metodu?

– Dok god budem izbornik – kazao je Štimac.

Ključne riječi

Komentara 22

SE
sestrićna
10:48 14.10.2012.

idealna sastav je bez njega mamića i šukera...

BA
baniček
10:58 14.10.2012.

zašto bih ja njemu besplatno rekao sastav, jel ja primam pare ili on?

DU
Deleted user
11:01 14.10.2012.

a drag je...:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije