Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ GOSTIJU

Srpskim navijačima za dolazak na Maksimir i do 30 dana zatvora

Navijači ulaznice Srbija (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
18.03.2013.
u 18:07

Zoran Cvrk, povjerenik za sigurnost HNS-a, ponovio je da će kontrola navijača na utakmici Hrvatske i Srbije biti rigorozna i pozvao gostujuće navijače da ne dolaze na Maksimir.

Dva su se saveza dogovorila da neće biti gostujućih navijača pa tako ni posebne tribine.

– Ako zaključimo da je bilo ilegalne kupnje ulaznica gostujućih navijača, bit će im onemogućen ulazak. Kazna za neovlašten ulazak na stadion može biti novčana, između dvije i 12 tisuća kuna, odnosno kazna zatvora do 30 dana – rekao je Crk za Tanjug.

Cvrk je još jednom pozvao gostujuće navijače da ne dolaze.

– Svi koji dolaze, rade to na osobnu odgovornost. Dužnost je HNS-a smanjiti mogućnost bilo kakvog incidenta i baš zato što bi osobna sigurnost navijača Srbije u takvim uvjetima bila ugrožena, spriječit će im se ulazak na stadion.

Utakmicu će osiguravati 850 redara.

– Ako dođe do neprimjerenog navijanja, reagirat ćemo kao organizatori i preko razglasa tražiti da se istog trenutka prekine takav oblik navijanja – zaključio je Cvrk.

Komentara 9

Avatar puky
puky
19:55 18.03.2013.

... onda će i jovanović završiti u zatvoru a bome i pola vlade ... nažalost "naše" ... strava ...

ME
melinda
20:03 18.03.2013.

Ali ovdje nesto nije jasno navijaci iz srbije nisu dobrodosli a sta sa svim srbima koji zive u hrvatskoj i dodu na utakmicu i navijaju za svoje hocemo li ih istjerati sa stadiona.To su sve gluposti ljudi pustimo politiku i naviajmo sportski ja imam kartu i idem sa prijateljicom srpkinjom i svaka navija za svoje a to ne znaci da se mi moramo zbog toga mrziti.Gospodo ovo je sport a ne rat...

OB
-obrisani-
21:54 18.03.2013.

Uvijek će se naći "dobronamjernih navijača" koji će bacati baklje i koješta i tako "pomoći" HNS-u da bude opet novčano kažnjena! Nego pozovite prave Hrvatske navijače neka ponesu kamere i snimaju / slikaju izgrednike, koji će se kasnije lako identificiratii i rigorozno kazniti, jednom za uvijek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije