Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Donjecku

Srna zabio sjajan pogodak, Borussia se izvukla s remijem!

darijo srna
DPA/Pixsell
13.02.2013.
u 22:55

Domaći su dvaput vodili, preko Srne i Douglasa Coste, ali Borussia je dvaput uspjela stići rezultat u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Dvaput je Šahtar vodio protiv dortmundske Borussije, ali ukrajinska momčad na uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka ne odlazi s nekim velikim kapitalom. Štoviše, nakon ukrajinskih 90 minuta, daleko zadovoljniji rezultatom 2:2 mogu biti u njemačkom prvaku.

Utakmicu je sjajnim pogotkom obilježio kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna koji je zabio sjajan pogodak iz slobodnog udarca u 31. minuti s nekih 25 metara. Njegov gol poništio je Lewandowski u 41. Ponovo Ukrajinci dolaze u vodstvo u 68., kad se u strijelce upisuje Douglas Costa, ali novo izjednačenje Borussiji donio Hummels u 87. minuti.

Srna je odigrao cijelu utakmicu, a Eduardo je kod Šahtara ušao u 84. minuti.

Komentara 3

BA
BabaZaba
06:59 14.02.2013.

Bravo doktore

AJ
a.j.killer
11:16 14.02.2013.

Nogomet je zanimljiva igra. Šahtar je dvaput vodio i naizgled su zbog toga gosti sretni rezultatom, ali ako gledamo 90 minuta kao koherentnu cjelinu u kojoj svaka minuta jednako vrijedi, onda je evidentno da su gosti bili kvalitetniji. Bio je to dvoboj dviju sličnih momčadi u kojem je ipak BvB klasa više.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:30 14.02.2013.

Srna zabio sjajan pogodak.... Nije on zabio sjajan pogodak neg je golman rupa koji je očajno reagirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije