Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog sigurnosti

Srbi stigli u Zagreb, ipak im zabranili otvoreni trening

Srbi stigli na Pleso (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/15
21.03.2013.
u 11:00

Srbijanska reprezentacija stigla je u Hrvatsku u kojoj je sutra čeka utakmica na Maksimiru. Srbi su oko 10.45 sati sletjeli na Pleso, a jake su policijske snage na nogama.

Reprezentacija Srbije u 10.39 sati sletjela je na Pleso. Time je i službeno počela utakmica godine. Njihov dolazak prošao je bez najmanjeg incidenta. Iako se očekivalo da će ih autobus primiti na pisti, gosti iz Beograda prošli su carinu kao i svi putnici.

Nije bilo nijednog navijača ni hrvatske zastave. Srbe je pratilo neviđeno osiguranje, barem 70 policijskih vozila osigurava put do hotela. Srbijanski igrači bit će smješteni u hotelu Sheraton, a vodstvo u Esplanadi.

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza Tomislav Karadžić jedini je dao izjavu.

– Neka navijači dođu popodne na trening u Maksimiru. To je sam tražio izbornik Mihajlović – rekao je.

Iako su Srbi priželjkivali da će u 18 sati na Maksimiru imati otvoren trening, hrvatska strana zbog sigurnosti to ipak nije dopustila.

– Prekratak je rok da osiguramo otvoren trening tako da to zbog opće sigurnosti neće biti moguće – rekao je Zoran Cvrk, povjerenik za sigurnost.

Pitali smo izbornika Sinišu Mihajlovića za izjavu, a on je odgovorio:

– Ne može!

– Hvala.

– Molim – odgovorio je izbornik.

Predsjednik saveza Karadžić još je dodao:

– Na utakmici očekujem fair play, upravo ono što pripada nogometu. U čestom sam kontaktu sa svojim kolegom Šukerom i ova utakmica ne može ugroziti naše prijateljstvo. Srbi i Hrvati imaju sjajne odnose. Nadamo se, kao što se i vi nadate, da ćemo sutra u Beograd otići s pozitivnim rezultatom.

>>>Sve o utakmici Hrvatska – Srbija pratite na našem specijalu

>>> Štimac: Nije istina da Srbija ima bolju obranu, a to ćemo dokazati

Ključne riječi

Komentara 22

SI
silversurfer22
11:39 21.03.2013.

..Welcome to Europe...

DE
desijaku
11:48 21.03.2013.

Ljudi utakmica ko utakmica.

LO
lojtra
11:37 21.03.2013.

Dobro došli naše drage mušterije :)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije