Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA - SRBIJA 0:1

Poldi skrojio krah Elfa

Srbija
Foto: AFP
1/20
18.06.2010.
u 14:21

Löw baš ništa nije naučio u Klagenfurtu 2008., Antić je samo reprizirao Bilića. Nijemce muče tehnički potkovane momčadi.

Bio je to trenutak kada sam ponovo bio ljutit na Slavena Bilića i njegove prebogate nogometaše. Izbornik gleda Grke u Južnoj Africi, ne javlja se novinarima, njegovi nogometaši kupaju se na plažama, a Srbi pobjeđuju na svjetskom prvenstvu. Hrvatskim su novinarima na uho pjevali srpske pjesme, a Radomir Antić pobjedu nad Nijemcima (1:0) darovao je - svom narodu.

Joachim Löw nije ništa naučio u Klagenfurtu 2008. Naime, Bilić mu je tada očitao lekciju iz taktike. Sve to jučer je na stadionu Nelsona Mandele u Port Elizabethu reprizirao Antić. Dobro, imao je saveznika, novi sudački kriterij na SP-u po kojem obrambeni igrači ne smiju strogo ni pogledati protivničkog igrača i već stiže žuti karton. No, Miroslav Klose bio je nepromišljen.

– Isključenje je prestrogo, ali više sam okrenut nama i našim pogreškama. Naime, dobro smo započeli dvoboj, potom smo i pri kraju pritisnuli suparnika unatoč igraču manje. Promašili smo s 11 metara. Nakon svega, samo je tako i moglo završiti – rekao je Löw.

Nijemci su, nakon sjajnog starta, jučer u Port Elizabethu bili “ispod vode”. Ne znam je li to balkanski sindrom (iako tako ne treba titulirati Hrvate, nap. a.), no Nijemci jednostavno teško igraju protiv momčadi koje su tehnički i taktički prilično potkovane. Podolski je mogao spasiti stvar, ali taj Soldin nogometaš iz Kölna prečesto je u karijeri imao problema s koncentracijom u ključnim trenucima.

Port Elizabeth pamtit ćemo po Milanu Jovanoviću. Novi igrač Liverpoola, kojeg suigrači zovu Lane, potpuno je izludio Nijemce. Zabio je pobjedonosni gol, pogodio vratnicu, te sa “žirafom” Žigićem stvorio veliki nered. Naravno, i po Stojkoviću koji je obranio kazneni udarac.

A da to nije bio njemački dan shvatio sam na konferenciji za novinare. Nagradu najboljem igraču utakmice, vrataru Stojkoviću, kako je odlučio sponzor Budweiser, predala je izvjesna Njemica iz Berlina. Srbi su se vratili zahvaljujući Nijemcima.

Ključne riječi

Komentara 178

EU
eugen
15:39 18.06.2010.

Izgleda da su im vradzbine pomogle.Bar sad,ali dalje necete,hahahaha!

LI
linder
15:41 18.06.2010.

Srbi su se samo branili katastrofa sa 11 igraca, Njemacka daleko bolja.....

AI
ac.i.de,
20:27 18.06.2010.

juma jel ti to pišeš komentare iz zatvora, pretpostavljam da ti drže lisice na rukama i to još u samici pa zbog toga lupetaš ovakve gluposti, jedino što me nervira kod Srpske reprezentacije su rukometaši fudbeleri koji nikako da see opredele kom sportu da se priklone ili brate igrajte rukomet ili fudbal, pogotovo ovi koji su plaćeni milionima eura, njima bi uveo kaznu za svako igranje rukom , usranom motkom po toj istoj ruci pa je digni posle ponovo majke ti ga nabijem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije