Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambicije nisu pale

Splićani vjeruju u čudo u Gruziji!

'01.08.2013., stadion Poljud, Split - Prva utakmica 3. pretkola Europske lige, HNK Hajduk - FC Dila Gori. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
07.08.2013.
u 08:26

U Poljudu vjeruju u čudo u Gruziji. Poraz od 1:0 iz poljudske utakmice protiv Dila Gori nije umanjio ambicije Hajduka.

U Splitu gruzijski bunker nije probijen, Dila Gori u tri europske utakmice nije primila gol. Hajduk i Aalborg uputili su četrdesetak šuteova prema pvratima Dila Gori, ali mreža se nije zatresla.

Trener bijelih Igor Tudor nada se da će sreća napustiti gruzijsku momčad. Uzvrat se igra u četvrtak u Tbilisiju, to što se ne igra u Goriju je odlična stvar za Hajduk, jer neće to biti neko pakleno navijačko ozračje.

- Naše šanse možda nisu velike, ali postoje, možemo proći dalje. Idemo zabiti gol – kazao je Tudor.

Za njega je super stvar što se u momčad vraća Mislav Anđelković, koji je na poziciji zadnjeg veznog u igru Hajduka donio mir i ključni je igrač Tudorove koncpecije. Usto, vjerojatno će i Jean Kouassi biti spreman, s njima dvojicom u momčadi Hajduk će izgledati puno drugačije.

Najveći problem bit će lijevi bek, Jozinović je u prvoj utakmici dobio crveni karton, zamijenit će ga dešnjak Vršajević što baš i nije neko kvalitetno rješenje.

A dok bijeli budu u Gruziji, možda se riješi i pitanje dolaska Dejana Blaževskog. Taj transfer je blizu, razgovara se, Blaževski se kvalitetom uklapa u igraču koncepciju, igrač, koji zna zabiti, ali i asistirati baš nedostaje Tudoru. No, ono što je važnije, nije skup, uklapa se i u Hajdukov financijski trenutak.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije