Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i ima pravo

Skromni Bolt: Ljudi, ja sam legenda!

'Jamaica\'s Usain Bolt celebrates after he won the  men\'s 100m final at the athletics event of the London 2012 Olympic Games on August 5, 2012 in London.   AFP PHOTO / JOHANNES EISELE'
'JOHANNES EISELE'
10.08.2012.
u 11:01

Usain Bolt obranio je i drugo zlato na Olimpijskim igrama. U finalu utrke na 200 metara pobijedio je s najboljim vrijemenom sezone – 19.32 sekundi.

To mu je ukupno peta zlatna olimpijska medalja.

– Ja sam legenda! Nisam postavio svjetski rekord, ali to mi i nije bio cilj. Želio sam zlato!

Yohan Blake dugo je prijetio na stazi, ali je posustao u posljednjih dvadesetak metara. Na kraju je zaostao 12 stotinki sekunde (19.44).
Da upotpuni jamajačko slavlje, pobrinuio se Warren Weir koji je bio treći istrčavši svoj osobni rekord (19.84). Warren ima samo 22 godine i bit će sigurno velika zvijeda na ovoj dionici.

Amerikanci su nakon dugo vremena ostali bez medalje na 200 metara, a Wallaceu Spearmonu nije pomoglo ni najbrže vrijeme ove sezone (19.40) da osvoji medalju. Bio je četvrti.

I što nam to govori? Štafeta 4x400 metara koja se trči u petak navečer, nema sumnje, bit će jamajačka.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
majorglory86
11:09 10.08.2012.

"jamajačka", a? aj dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije