Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANI ŠEFA

Šimunić: Mamiću je govor mržnje nešto nepoznato

Joe Šimunić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
17.03.2013.
u 09:49

- Naš izvršni predsjednik je bezbroj puta pokazao kako voli sve ljude, a govor mržnje i slično za njega je nešto nepoznato - kaže kapetan.

Kapetan Dinama Josip Šimunić stao je u obranu izvršnog predsjednika Zdravka Mamića koji je zbog teških uvreda na račun ministra Želja Jovanovića noć proveo u zatvoru.

- Naravno, postoje zakoni, ali neke stvari mi jednostavno nisu jasne. Naš izvršni predsjednik je bezbroj puta pokazao kako voli sve ljude, a govor mržnje i slično za njega je nešto nepoznato. Pa mi u momčadi imamo muslimana, Crnogorca i mnoge druge tako da je glupo uopće o tome raspravljati - kaže Šimunić, prenosi Dinamova stranica.

Šimunić napominje da je i sam često bio na udaru.

- Što reći kada se u Hrvatskoj očito privodi ljude nakon što nešto kažu? Mislim da je ovo slobodna država i svatko ima pravo reći svoje mišljenje. Ako trebam dati neki primjer onda mogu krenuti od sebe i reći da su me vrijeđali milijun puta - smatra iskusni hrvatski reprezentativac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije