Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Silvio Marić: Volio bih zamijeniti Zdravka Mamića!

Silvio Marić
Antonio Bronić/Pixsell
19.04.2012.
u 14:00

– Dario Šimić u HNS-u mogao bi napraviti super stvari! Dakako, i Zvone Boban – kaže Marić

– Da, volio bih zamijeniti Zdravka Mamića! Možda ne bih bio predsjednik, to je prestresno, ali sportski direktor volio bih biti! Ne vidim se u trenerskom poslu! – objavio je jutros Silvio Marić svoje ambicije, gostujući u Doručku na  Totalnom FM, i dodao:

– Ljudi koji su unutra znaju da to nije tako lako, ali da se može i bolje i gore, može se!

Prokomentirao je i aktualnosti u hrvatskom nogometu, a prva u nizu bila je tema o zabrani dolaska gostujućih navijača na utakmice HNL-a.

– To svakako nije dobro! Ta je odluka donesena stjecajem okolnosti, zato što su dogovarali da u slučaju bacanja baklji dolazi do prekida utakmice. Naš je nogomet u situaciji da se čak događa da se namjerno prekidaju utakmice, što do sad još nikad nije bilo. Da izbjegnu rizik, vjerojatno su išli na varijantu te odluke.

Marić prekidanje utakmica nije osudio:

– Kad se ne slažeš s klupskim rukovodstvom, ne možeš nikako drugačije ispoljiti svoje nezadovoljstvo, onda ideš na tu varijantu!

Izjavio je da Dariju Šimiću pruža apsolutnu podršku u namjeri da zasjedne na čelo HNS-a:

– Dario je pošten dečko! Ako se okupi s ljudima koji su educirani i koji bi svoj posao odradili onako kako to doliči jednom savezu kakav je HNS, mogao bi napraviti super stvari! Dakako, i Zvone Boban. Njih su dvojica tu sada u nekom užem krugu za kandidata. Hrvatski nogomet i općenito sport jako bi puno profitirali!

Potegnulo se i pitanje odlaska mladih igrača u inozemstvo.

– Ima tome pomoći, ali para nema! Jednostavno nismo financijski toliko moćni. Naša je neminovnost prodaja igrača! Sve ove floskule koje pričaju,  to sve pada u vodu!

Složio se, doduše, Marić da bi rješenje moglo biti uvođenje zakona o zabrani prodaje igrača do 25. godine.

– Šuker, Jarni, Bokšić, svi su oni izašli iz jugolige, a u njoj su ostali zahvaljujući takvom zakonu!.

Marić je na Totalni FM došao povodom početka odbrojavanja 50 dana do početka Eura pa se prigodno prisjetio i slavnih dana kada je kao dio vatrenih osvojio broncu u Francuskoj.

Priznao je kako mu je dugo trebalo da osvijesti činjenicu da su tako daleko dogurali. Uspjeh je komentirao riječima:

– Nikad lakše!

U program se javio i Ćiro Blažević koji nije propustio prokomentirati kako Silvija Marića pamti i po tome da  su gažene obožavale, a konkurencija mu je bio jedino Dario Šimić.

– Žene su bile lude za Darijem, a ja sam ga marketinški iskoristio do maksimuma!

Na pitanje slušatelja o tome koja mu je Hrvatica najatraktivnija, Marić se nećkao. Nije se mogao sjetiti nijedne osim svoje djevojke! Domaćin showa Saša Lozar predložio je Leonu Paraminski, no Marić je odgovorio:

– Ne, ona nije moj tip!

Ključne riječi

Komentara 24

JA
jamanuša
14:20 19.04.2012.

jedino u \"labrador\"

BA
bajbok11
14:23 19.04.2012.

Mara, vrati lovu!!!!

Avatar carlito
carlito
16:24 19.04.2012.

Ja bih volio recimo...na survivora kod mene doma sa Ninom Badrić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije