Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. PRETKOLO LP

Sheriff rutinski dalje, čeka Dinamo ili Ludogorec

'21.07.2012., Zagreb, stadion Maksimir - MAXtv 1. HNL, 1. kolo, GNK Dinamo - NK Inter Zapresic.  Ante Cacic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Marko Lukunic/PIXSELL
24.07.2012.
u 21:56

Treće pretkolo Lige prvaka izborili su još Neftči, Ekranas, Liberec, Basel...

Moldavski Sheriff potvrdio je prolazak u treće pretkolo Lige prvaka. U uzvratu je s 1:0 slavio protiv armenskog Ulissesa te sa ukupnih 2:0 osigurao plasman dalje. Strijelac jedinog pogotka bio je Slovenac Miral Samardžić iako su Moldavci uputili čak 16 udaraca na gol. Nakon sutrašnje utakmice Dinama i Ludogoreca, znat će se tko sljedeći tjedan putuje na noge Sheriffu.

Zanimljivo je bilo na utakmici Željezničara i Maribora gdje su isključena čak tri domaća igrača! BiH prvaku trebala je pobjeda od 3:0 za prolaz u treće pretkolo LP, no završilo je na kraju pobjedom Slovenaca 2:1. Želji su isključeni Čolić u 53. minuti zbog drugog žutog, Stanić je u 61. dobio direktni crveni, a Svraka tri minute kasnije također drugi žuti karton.

Ostali rezulati 2. pretkola:

Šahtar (Kaz) - Liberec (Češ) 1:1

Ventspils (Lat) - Molde (Nor) 1:1

Shmona (Izr) -Žilina 2:0 (Svk) 2:0

Ekranas (Lit) - Shamrock (Irs) 2:2

Zestafoni (Gru) - Neftči (Aze) 2:2

Basel (Švi) - Flora (Est) 3:0

Salzburg (Aut) - Dudelange (Luks) 4:3

Debrecen (Mađ) - Skenderbeu Korca (Alb) 3:0

Partizan - Valetta (Mal) 3:1

Željezničar - Maribor 1:2

Reykjavik (Isl) - HJK (Fin) 1:2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije