Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvanje

Sesvete, Zagreb, Sisak i Pula u borbi za završnicu lige

'04.03.2010., Varazdin - Prijateljski susret u hrvanju izmedju reprezentacija Hrvatske i SAD-a. Tonimir Sokol, Spenser Mango.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
19.05.2010.
u 15:05

U subotu u Varaždinu, nakon održanog drugog turnira hrvačkog Prvenstva Hrvatske, bit će poznata imena četiri kluba koji će se na jesen kroz šest kola minilige boriti za naslov državnih prvaka.

Ozljede Lipića i Starčevića

S obzirom na rezultate prvog turnira, tri kluba sigurni su sudionici završnice prvenstva. Zagrebačka Lika, varaždinska Vindija i petrinjski Gavrilović u dvoranu Graberje dolaze tek po potvrdu svojih mjesta.

– Iako smo nakon prvog turnira za Likom zaostali devet bodova, vjerujem da već nakon subote možemo zasjesti i na prvo mjesto. Doduše, plasman nakon proljetnog dijela sezone ne utječe na raspored u završnici. No, biti ispred konkurencije uvijek je stvar prestiža – kaže trener Vindije Pero Panić.

Varaždince ipak ne čeka lagan posao. Razlog su ozljede koje su prorijedile redove Vindije.

– Ne možemo računati na Dennija Lipića i Božu Starčevića. Unatoč tome očekujemo dobre borbe – poručio je Panić.

Zato će sva pažnja biti usmjerena na Tonimira Sokola, brončanog hrvača s Europskog prvenstva u Azerbajdžanu, glavnu uzdanicu domaćina.

Velika će se borba zato voditi za jedno preostalo mjesto. Naime, čak četiri kluba vide svoju priliku da dohvate završnicu, Sesvete, Sisak, Istarski borac i Zagreb. Razlike između njih su samo dva boda.

Zlato Roku Isteru

U Vindiji ne skrivaju svoje planove o napadu na titulu prvaka Hrvatske. Razlog više je i činjenica što Varaždinci ove godine slave 60. godišnjicu kluba.

Turnir počinje u deset sati, a ulaz je besplatan.

Osim seniora, uspješni su i mladi varaždinski hrvači. Tako je Rok Ister na međunarodnom turniru u Zagrebu u kategoriji do 69 kilograma, osvojio zlatnu medalju, dok je Marko Besak izgubio borbu za treće mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije