Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amaterski nogomet

Segesti derbi protiv Dugog Sela, potop Botinca

lopta
Danijel Berković/Pixsell
07.10.2012.
u 23:36

Ivanja Reka sada već ima četiri boda prednosti u odnosu na pratioce u Prvoj zagrebačkoj ligi

U derbiju 8. kola Treće HNL, skupina središte, nogometaši Segerste pobijedili su Dugo Selo i sada su na vrhu tri momčadi sa 18 bodova s obzirom da je i Lekenik svladao Gaj na gostovanju. Udarnik je u Kirolovcu lakše od očekivanog svladao Bistru, a probuđeni Samobort \"isprašio\" je Stupnik. Vrapče je upisalo noved bodove protiv slabog Strmca, a Trešnjevka nikakom da pobjegne iz zone ispadnaja., Ovog aputa su u \"Grabvi\" osovjili terk bod protiv Maksimira. Trnjani su pokleknuli na gostovnaju u Vrbovcu, a u susjedskom derbiju Dubrava i Tekstilac igrlai su bez pogodaka.

Rezultati 8. kola: Udarnik - Bistra 5:1, Samobor - Stupnik 3:0, Vrapče - Strmec 2:0, Segesta - Dugo Selo 3:2, Dubrava - Tekstilac Ravnice 0:0, Vrbovec - Trnje 2:0, Trešnjevka - Maksimir 1:1, Gaj - Lekenik 1:2; poredak: Dugo Selo 18, Segesta 18, Lekenik 18, Vrapče 17, Trnje 16, Bistra 14, Udarnik 13, Vrbovec 12, Tekstilac 9, Stupnik 9, Maksimir 9, Dubrava 7, Samobor 7, Strmec 6, Trešnjevka 4, Gaj Mače 3.

Ivanja Reka sada već ima četiri boda prednosti u odnosu na pratioce u Prvoj zagrebačkoj ligi. U ovom kolu bili su bolji od Save. Iznenađenje kola je poraz Španskog na svom stadionu od Concordije. Bilo je to kolo gostiju. Tako su Obrežani lako izašli na kraj sa Croatiom, Ponikve su se poigravale sa Botinčanima, a Odra je upisala treću pobjedu u nizu i to na teškom gostovanju u Sesvetskom Kraljevcu. Malo su se \"poskliznuli\" i nogometaši Šparta Elektre koji su kod Mladosti u Buzinu osvojili tek bod.

Rezultati 7. kola: ZET - Sloga Gredelj 2:1, Špansko - Concordia 1:3, Croatia Prigorje - Dinamo (OO) 0:5, Ivanja Reka - Sava 2:0, Mladost - Šparta Elektra 1:1, Botinec - Ponikve 1:4, Prečko - Nur 1:0, Sesvetski Kraljevec - Odra 0:1; poredak: Ivanaj Reka 19, Dinamo 15, Špansko 15, Šparta Elektra 14, ZET 12, Ponikve 12, Concordia 11, Nur 9, Botinec 9, Sesvetski Kraljevec 9, Odra 9, Prečko 8, Croatia Prigorje 5, Mladost 5, Sava 3, Sloga Gredelj 1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije