Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno!

Šefica Olga: Bilić me zadivio jer je jako talentiran

'Olga Smorodskaya, FC Lokomotiv President, and Aleksei Smertin, the FC Lokomotiv president\'s adviser on selection policies, watching the team\'s work-out.'
Foto: 'Alexander Vilf'
1/3
01.06.2012.
u 07:24

Klub je godinu završio s velikom dobiti, no još se ne zna kolika će biti Bilićeva plaća, ona je promjenjiva

Predsjednica moskovskog Lokomotiva Olga Smorodskaja (55) ekskluzivno je za Večernji list govorila zašto je izabrala Slavena Bilića za trenera, što očekuje od njega, ali i kako je biti žena u nogometnom vrhu.

Kada ste i zašto odlučili za Slavena Bilića?

– Slaven Bilić je jedan od najpoželjnijih trenera u Europi. Jako je ambiciozan, idealan za takvu mladu, gladnu za pobjedama momčad kao što je Lokomotiv. Zadivljena sam njegovim talentom i sigurna sam da će on izvesti moju momčad na višu razinu – govori Olga u prvom intervjuu za hrvatske medije.

Tko su bili protukandidati Biliću?

– Voljela bih sačuvati povjerljivost drugih kandidata iz poštovanja prema članovima sastanka.

Biste li htjeli dovesti i neke hrvatske igrače?

– Ne orijentiram se na nacionalnost igrača nego na pozicije koje nam trebaju i na sposobnost igrača. A planovi koga želimo dovesti poslovna su tajna.

S kolikim proračunom raspolaže Lokomotiv?

– Proračun našega kluba dovoljno je velik za sve naše ciljeve. Međutim, Lokomotiv je već spreman za financijski fair-play. Na Savjetu direktora (sastanku uprave kluba, nap. ur.) u utorak doznali smo da smo 2011. godinu završili s velikom dobiti!

Hoćete li doći na pripreme u Hrvatsku?

– Pripreme Lokomotiva bit će početkom srpnja i neće biti u Hrvatskoj nego u Sloveniji. Imat ćemo četiri pripremne utakmice protiv jako ozbiljnih suparnika poput poljskog prvaka Slaska, slovenskog prvaka Maribora i srpskog prvaka Partizan. Imam jako težak i naporan raspored u Rusiji, ali pokušat ću doći barem na jednu utakmicu.

Cijeli razgovor s Olgom Smorodskajom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka...

Komentara 5

JO
jolly
09:51 01.06.2012.

Opet vi o pripremama tamo, nekog, ruskog kluba. To nas sve strašno zanima.

SC
schroedingercat
11:07 01.06.2012.

Kada ste SE i zasto odlucili za S. Billica? ...za takvu mladu, za pobjedama gladnu momcad... Prvo sam pomislio da su doslovno gladni. Tako nekako... Zar ne, novinari? Uzas!!! Na drzavnu maturu!!!

SC
Schum
15:09 01.06.2012.

Bilić neće biti lako, Smorodskaya opasno baba.Zmeya.Vygnala od kluba mnogih uglednih lyudey.Vse koji voli klub, mrzim Smorodin Slaven je važno razumjeti da je rad s ovim zmija, morate biti čovjek s glavom i jaja. Slaven sreća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije