Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA MMA LIGA

Saša Drobac: Vratit ću se opet dizat publiku na noge!

Hrvatska MMA liga (1)
Foto: Hrvatska MMA liga
1/4
14.05.2013.
u 14:07

Saša: Nadam se da će ozljeda dobro zacijelit i da ću se vratiti jači i pametniji!

Nakon sjajne borbe koju je pružio u četvrtfinalu Hrvatske MMA lige, ozlijeđeni Saša Drobac obratio se fanovima na Facebooku.
 
Saša Drobac:
 
Nikad poraz, samo lekcija. Ovo mi je bila škola koju neću dugo zaboraviti. Ispričavam se svima koje sam iznevjerio, ali šta je tu je. Idem dalje i vratit ću se opet dizat publiku na noge. Želim se zahvaliti svima koji su mi pomogli pri pripremama za ovaj meč Fizioterapija ABARGO, Borilačka Oprema Nokaut, Cromma Gym Zagreb, JUDO KLUB \"LIKA\" ZAGREB, Kotányi Hrvatska, Osobni Trening, svim prijateljima i poznanicima koji su bili uz mene.

Pružili ste mi i više nego što je bilo potrebno da odnesem ovu pobjedu. Nažalost nije sve išlo kako je trebalo. Jedno veliko hvala publici koja je dala sve od sebe i bila najglasnija u svakom trenutku. Takoder hvala Zdravku Dukiću jer da nije njega nebi bilo ovako dobrog meča.

Sad nesta o borbi. Odlično sam krenuo, htio sam se pokazati u stojci i mislim da jesam. Prva runda je bila u dosta jakom tempu i obojica smo htjeli nokaut, ja sam ga tražio sa raznim kombinacijama ali Zdravko ima čvrstu bradu i nije samo tako pao. Nažalost tu je došao i ključni trenutak sredinom prve runde kada je u jednoj od izmjena udaraca meni pukla palčana kost, a odmah zatim i glava kažiprsta. Ne želim da itko misli da zbog toga trazim izlike, ali ja sam odradio borbu do kraja s takvom rukom i uputio još udaraca.

U drugoj rundi sam se doveo u klinč i trazio nemoguće bacanje za koje nisam imao siguran hvat i tako je i završilo. Zdravko je iskoristio svoju priliku i završio borbu u svoju korist.
Jos jednom hvala svima koji su mi podrška! Nadam se da će ozljeda dobro zacijelit i da ću se vratiti jači i pametniji!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije