Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi krug

Samo Dinamo, Zagreb i Lokomotiva dobili licenciju za HNL

dinamo (1)
Dalibor Urukalović, Sanjin Strukić, Željko Lukunić/Pixsell
11.04.2012.
u 12:10

Svi klubovi koji nisu dobili licenciju imaju pravo u roku od osam dana uložiti žalbu

Samo tri hrvatska kluba imaju uvjete za igranje Prve HNL. Komisija za licenciranje licencije je odobrila samo Dinamu, Zagrebu i Lokomotivi, dok ostali klubovi zasad ne ispunjavaju uvjete. Međutim, valja naglasiti da je to tek prvi krug licenciranja, a svi klubovi imaju pravo u roku od osam dana uložiti žalbu na tu odluku. U svibnju će biti drugi krug licenciranja, a klubovi do tada moraju ukloniti nedostatke.

Komisija za licenciranje ove će godine biti nešto stroža jer se vodi novim pravilnikom o licenciranju koji je izdala UEFA.

NK Imotski jedini ima uvjete za igranje u drugoj HNL.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Bekrija
Bekrija
12:30 11.04.2012.

Cirkus je u gradu! :)

Avatar Bekrija
Bekrija
12:32 11.04.2012.

Kako to da Istra nije dobila licencu, pa imaju najnoviji stadion u HR, financijski su stabilni, nemaju dugova (bar koliko ja znam)? Vjerovatno će svi dobiti licencu pad polože prisegu diktatoru! :)

BU
budisvoj
14:52 11.04.2012.

HNL je postala ozbiljna konkurencija Mupett show-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije