Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI INTERVJU

Sammir ekskluzivno: Prvi mi je čestitao Eduardo

Dinamo Malmo (1)
Pixsell
27.09.2012.
u 19:47

– Siguran sam da će me svi dobro primiti – komentirao je Brazilac Srninu izjavu da ga ne bi pozvao

Sve je bilo jasno kad je izišao iz svog Brabusa kojim se počastio jer je Dinamo ušao u Ligu prvaka, osmijeh mu se razlijevao podno južne maksimirske tribine, na svako pitanje veselo je odgovarao. Potpuno drukčiji Sammir došao je na trening, dosad je uglavnom bio zatvoren pa i neraspoložen, no poziv Igora Štimca u reprezentaciju očito je velika stvar za njega.

– Napokon je došao poziv i sretan sam, jako sam sretan. Dugo sam ga čekao i hvala Bogu da se i to dogodilo – prva je Sammirova rečenica kao hrvatskog reprezentativca.

– Vijest me dočekala kad sam ručao, nakon toga samo sam se smijao, više nisam mogao jesti – dodaje Sammir.

Kapetan reprezentacije Darijo Srna rekao je da vas ne bi zvao u reprezentaciju.

– Siguran sam da će me svi dobro primiti, uostalom puno njih poznajem, igrao sam s njima. Eto, prvi mi je čestitao Eduardo, odmah se javio kad je čuo da sam dobio poziv. Ma bit će sve u redu.

>> Što Sammir poručuje Biliću koji ga nije zvao, što mu je rekao Štimac i sve ostalo u prvom ekskluzivnom intervjuu novog reprezentativca čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Ključne riječi

Komentara 19

OB
-obrisani-
20:40 27.09.2012.

Sammir ekskluzivno: Prvi mi je čestitao Eduardo jer mi Braziljeri se radujemo zajedno kada igramo za strane reprezentacije.

Avatar germanicus I
germanicus I
20:59 27.09.2012.

damat U čemu je problem Slovencima je EUFA zaprijetila ako ne stavu u reprezentaciju barem 2 Slovenca da će se ubuduće natjecati u azijskoj skupini!

OK
okvardz
20:16 27.09.2012.

J... vas sve skupa cijeli Stimcev tim i Mamica i Sukera ovo je sada prevrsilo svaku mjeru zar mi nemamo igraca fuj odvratno.Od sada ne gledam vise Hrvatsku reprezentaciju jer je spala na to da joj trebaju usluge jednog neodgovornog i nepristojnog igraca i k tome upitne kvalitete.Imamo nasih na pretek samo ih nesmijemo zapostavljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije