Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prema zlatu

Rukometaši s Tunisom u 22.30 sati, u polufinalu protiv Francuza

Hrvatska vs Španjolska (1)
Igor Kralj/Pixsell
07.08.2012.
u 13:20

U slučaju pobjede nad SAD-om suparnik Rudićevih vaterpolista u polufinalu bit će pobjednik ogleda Crne Gore i Španjolske.

Hrvatska rukometna reprezentacija u četvrtfinalu će igrati protiv Tunisa u srijedu u 22.30 sati. Golužini će izabranici u slučaju pobjede igrati u polufinalu protiv pobjednika iz susreta Francuske i Španjolske. U četvrtfinalu će još igrati Island protiv Mađarske te Danska protiv Švedske.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Londonu igrat će u srijedu protiv SAD-a. Iako se taj susret trebao igrati u nešto ranijem terminu nakon zahtjeva NBC-a i talijanskih televizijskih postaja odlučeno je da se igra u 21 sat. U slučaju pobjede suparnik u polufinalu bit će pobjednik ogleda Crne Gore i Španjolske. 

Ostali parovi četvrtfinala su Italija – Mađarska i Australija – Srbija.

 

Ključne riječi

Komentara 11

GO
gologuz
13:45 07.08.2012.

Zašto se uopće igra kad Večernji zna sve rezultate unaprijed?

Avatar petruserectus
petruserectus
13:46 07.08.2012.

evo i ove dvojice koji se vole praviti pametni.

OB
-obrisani-
13:37 07.08.2012.

Večernji list trči pred rudo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije