Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi u skupini

Rudić: Svejedno nam je, i Mađari i SAD jednako su snažni

'sport...peking...20.08.2008.  peking, beijing 2008, olimpijske igre, olimpijada, vaterpolo, cetvrtfinale hrvatska - crna gora 6-7, izbornik ratko rudic,  foto: Goran Stanzl'
'Goran Stanzl'
06.08.2012.
u 12:20

Ne iznenađuje me što se Mađari bore za 3. mjesto. Oni su osvojili zlato u Pekingu, ali nakon toga nisu imali većih rezultata, kazao je Rudić

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u posljednjem, 5. kolu u skupini, očekivano je i uvjerljivo svladala Kazahstan (12:4).

Dobud je bio najraspoloženiji postigavši pet pogodaka. Hrvatska je tako osvojila prvo mjesto u skupini A te čeka protivnika u četvrtfinalu. To će biti poražena momčad iz susreta Mađarske i SAD-a koja će time osvojiti četvrto mjesto u skupini B.

– Nismo ništa posebno uvježbavali, htio sam da igramo kao što je uobičajeno. Svaka utakmica donosi poboljšanje automatizma i iskustva. Dobro nam je došla ovakva utakmica laganijeg ritma – kazao je izbornik Ratko Rudić te dodao:

– Ostvarili smo sve što je planirano, samo neka Dobud ponovi ovakvu igru i u četvrtfinalu.

Rudiću je svejedno tko će im biti suparnik u četvrtfinalu.

I SAD i Mađarska jake su reprezentacije, a igrali smo pripremne susrete s njima. Ne iznenađuje me što se Mađari bore za treće mjesto. Oni su osvojili zlato u Pekingu, ali nakon toga nisu imali većih rezultata. Uveli su neke mlađe igrače i nisu se uspjeli vratiti u vrh. No, ipak treba pripaziti jer znalo se događati da momčadi koje su gubile u skupini poslije osvoje turnir, a uspjelo je to i Mađarima – kaže hrvatski izbornik.

– Dobro ćemo se pripremiti, a psihološka tenzija bit će najveća stvar. Još popodne imamo trening – zaključio je Rudić.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:42 06.08.2012.

Slažem se sa Rudićem da nema veze igraju li sa Mađarima ili SAD jer mi Slovenci čemo navijati za bilo koju reprezentaciju od ove dvije..

Avatar nekakav
nekakav
13:16 06.08.2012.

jedan sudac koji nam je pomogao je već protjeran s natjecanja... no, bez obzira na to, dosad pokazanom igrom smo među boljima. ne sad urlikati da smo naj-naj, ali.. inače je mene jako strah kad mi tako gordo krenemo, kao sad u vaterpolu (mada smo radi suca pobiejdili španjolce), ili u rukometu, gdje igramo nevjerojatno. sve se to naplati u jednoj jedinoj utakmici, onda kad ne bude išlo, a takve nas utakmice čekaju. prerano smo došli do stava da nas čeka zlato, i sve ispod toga je propast. eto vam murraya, tj. predaje federera jučer.

FE
Felix
13:51 06.08.2012.

Ajooj Administratore pa jesi baš morao ? Ja te ipak pozdravljam !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije