Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI EL CLASICA

Ronaldo sucu poručio da je gov...?!

Barcelona, Real, Cristiano Ronaldo (1)
Reuters/Pixsell
28.10.2013.
u 21:11

Španjolska televizija Cuatro angažirala je čitače s usana koji su zaključili da je Ronaldo nakon nedosuđenog prekršaja sucu rekao da je "gov..".

Dva dana nakon el clasica i pobjede Barcelone s 2:1 još uvijek se razgovara o sucu Undianu Mallencu i je li bio jedanaesterac na Cristianu Ronaldu.

Španjolska televizija Cuatro angažirala je čitače s usana koji su zaključili da je Ronaldo nakon nedosuđenog prekršaja sucu rekao da je \"gov..\".

Ni igrači Barcelone u raspravi nisu ostali po strani pa je tako Sergio Busquets Ronaldu i ostalima poručio da su \"plačljivci\".

Prema pisanju španjolskih medija, Ronaldo se ni nakon utakmice nije smirio već je pronašao suca u tunelu i nastavio raspravu. Iz disciplinske komisije su poručili da će razmotriti slučaj.

Ni katalonska publika se nije pokazala puno kulturnijom. Navijači na Nou Campu su Ronaldu vikali da je sin portugalske kurve, Pepeu da je ubojica, Balea nazivali retardiranima, a Ramosu da je gov...

>> Ramos ljutit: Oštećeni smo, sudac je odlučio pobjednika!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije