Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastanak

Prosinečki više nije trener Crvene zvezde: Teško mi je, srce me boli

prosinecki (1)
Boris Šćitar/VLM/PIXSELL
20.08.2012.
u 12:26

- Koliko god bio daleko od Beograda, Zvezda će uvijek biti u mom srcu

Robert Prosinečki više nije trener Crvene zvezde. Kako piše srbijanski Blic, Prosinečki je današnji trening momčadi promatrao iz prikrajka, bez klupskih obilježja, i djelovao je nezadovoljno. Nakon sinoćnjeg neočekivanog remija s Radom (2:2), Prosinečki se zadržao u dužem razgovoru s predsjednikom kluba Vladanom Lukićem, a prema pisanju srbijanskih medija, odlučeno je da bivši Bilićev pomoćnik neće nastaviti svoj rad u klubu.

Na konferenciji za novinare i sam Prosinečki je potvrdio da je dao otkaz.

- Teško mi je, srce me boli. Nije to bila odluka donesena preko noći, dvoumio sam se dva mjeseca. Nevjerojatno mi je žao što je ovako ispalo - bile su prve reakcije Žutog.

Prosinečki je bio jako utučen, Zvezda je ipak njegov klub.

- Veliki je pritisak u ovom klubu, teško je bilo raditi. Dao sam sve od sebe. Imao sam najbolje namjere, Zvezda je moj klub. Koliko god bio daleko od Beograda, Zvezda će uvijek biti u mom srcu. To je najbolji klub na Balkanu i užitak je bio raditi u klubu.

Inače, Blic je proveo anketu među svojim čitateljima i čak 80 posto ih je odgovorilo da se ne slaže s otkazom Prosinečkom.

Komentara 71

AR
ArsenT
13:06 20.08.2012.

Robi se zaželio kuće pa je tražio povod... Prosinečki HR izbornik!

Avatar Idler 3
Idler 3
12:33 20.08.2012.

Odlična vijest ak je točna...uskoro nit Štimac više ne bu trener repke pa smo riješili pitanje selektora za duži period !!!

IC
ICCO
13:20 20.08.2012.

Žuti sad može nastaviti karijeru vo Radnički od Niš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije