Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČ JE OBRANA

Robben nakon rušenja Barcelone: Nevjerojatno, još sam u šoku

Robben
nph / Straubmeier/NordPhoto/PIXSELL
23.04.2013.
u 23:43

- Ovo je nevjerojatno, još sam u šoku. Barcelona je dominirala Europom posljednjih pet godina. Možemo biti ponosni na sebe iako je ostao još uzvrat - rekao je Robben.

Bayern je odigrao veličanstvenu utakmicu i s 4:0 pregazio Barcelonu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. No, unatoč velikoj pobjedi, Bavarci su svjesni da je završilo tek prvo poluvrijeme.

>> Marca: Bayernu nije trebalo priznati čak tri gola!

- Znali smo da ćemo morati jako puno trčati i boriti se za ovakav rezultat. Jako smo sretni. Moramo odraditi još uzvrat, ali smo danas bili jako dobri - rekao je Franck Ribery.

Arjen Robben, strijelac trećeg gola, ne krije zadovoljstvo.

- Ovo je nevjerojatno, još sam u šoku. Barcelona je dominirala Europom posljednjih pet godina. Možemo biti ponosni na sebe iako je ostao još uzvrat. Znali smo od početka da možemo ostvariti dobar rezultat i to smo napravili - rekao je Robben.

Kapetan Bayerna Philipp Lahm naglasio je važnost obrane.

- Imamo potencijala dobiti bilo koju momčad svijeta. Dobro smo znali da Barcelona ima problema u skoku. U obrani smo odigrali gotovo savršeno i to je bio ključ pobjede - rekao je Lahm.

Jupp Heynckes ostao je smiren unatoč velikoj pobjedi.

- Naravno da smo sretni, ali moramo još odraditi 90 minuta u uzvratu. Taktički smo odigrali vrhunski. Protiv Barcelone je ključno biti discipliniran u obrani - smatra trener Bayerna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije