Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Riesch i Hölzl nagrađene ''Zlatnim skijama''

Maria Riesch
AFP
28.10.2009.
u 14:34

Njemački skijaški savez nagradio je svoje skijašice Mariju Riesch i Kathrin Hölzl nagradom ''Zlatne skije'' zbog njihovih postignuća prošle zime.

Nakon 31 godine bez zlatne medalje na svjetskim prvenstvima, na minuloj svjetskoj smotri Riesch i Hölzl osvojile su zlatne medalje, čime su ostvarile povijesno postignuće u povijesti njemačkog skijanja - poručio je predsjednik Njemačkoga skijaškog saveza Alfons Hörmann.

Podsjećamo, na Svjetskom prvenstvu u francuskom Val d'Isereu u veljači ove godine Kathrin Hölzl osvojila je zlatnu medalju u veleslalomu, a Maria Riesch u slalomu.

Riesch je prošle sezone pobijedila na pet utrka Svjetskog kupa (ukupno 11 pobjeda u karijeri). Četiri pobjede ubilježila je u slalomu, a među njima je bila i ona na Sljemenu, pa je na kraju sezone osvojila mali Kristalni globus u toj disciplini...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije