Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgledanija

930.000 gledatelja pratilo pobjedu nogometne reprezentacije

Hrvatska Izrael (1)
Pixsell
07.09.2011.
u 16:05

Prijenos nogometne utakmice između Hrvatske i Izraela u utorak navečer u udarnome terminu imao je rekordnu gledanost – utakmicu je pratilo čak 22,3 posto opće populacije ili gotovo milijun ljudi!

Naime, trijumf izabranika Slavena Bilića nad Izraelom u kvalifikacijskom susretu za Europsko prvenstvo na svojim je malim ekranima na HRT-u 2 gledalo čak 929.492 gledatelja.

O veoma dobrim rezultatima također govori i podatak o velikom udjelu u gledanosti (SHR) od 49 posto, što znači da je polovica gledatelja, odnosno svaki drugi koji je u tom trenutku bio pred malim ekranom pratio susret na HRT-u.

Prijenos utakmice bio je ne samo najgledaniji sadržaj toga dana na svim televizijama, nego i najgledaniji sadržaj u posljednjih šest mjeseci na svim nacionalnim televizijama u Hrvatskoj, što znači da je najgledanija emisija u posljednjih pola godine bila HRT-ova.

Ključne riječi

Komentara 3

HR
hr76
20:18 07.09.2011.

Tko to s HTV-a plaća ovaj članak?!? Pa reprezentaciju bi gledali i na uzbekistanskoj televiziji kad bi ju prenosili... Hateveovci, ne mažite ljudima oči na ovaj način, nesposobni ste i treba vam što prije uskratiti RTV pristojbu kojom nas sve pljačkate...

OB
-obrisani-
20:40 07.09.2011.

Zato će sutrašnju nogometnu utakmicu Hajduk-Dinamo pratiti - nitko. Bitno je da nam gulikože s tzv. HRT-a uzimaju pare svaki mjesec za svoje plaće.

KL
klubuhb1
16:45 08.09.2011.

Molim neka netko upučen objasni kako znaju tko sve gleda neki program ???? To me interesira več jedno 30 godina i nitko mi još nije objasnio na koji način, a pitao sam jedno miljun puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije