Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD KARLOVCA

Reja: Hajduk ne igra na razini svog imena!

Edoardo Reja
Pixsell
25.10.2009.
u 09:49

- Hajduk ima ime, ali nažalost, u ovom trenutku ostalo nije na razini tog imena – rekao je Reja nakon poraza od Karlovčana.

Mali derbi 12. kola Prve HNL pripao je Karlovcu. Igrači trenera Pamića skinuli su skalp splitskom Hajduku i oduševili pet tisuća gledatelja.

Strategu Karlovčana nije preostalo ništa nego čestitati svojoj momčadi.

– Moram im čestitati na dobroj i strpljivoj igri, ne samo danas, već u svih 12 kola. Imamo ogromnih problema s ozljedama veznih igrača, danas nas je presjekla ozljeda Vukmana, tijekom utakmice morali smo mijenjati koncepciju, no dečki su sjajno odgovorili na sve zahtjeve. Presretan sam što smo u takvim okolnostima i uz takve poteškoće u drugom dijelu ostavili Hajduk bez šanse.

Edoardo Reja pohvalio je odlične karlovačke obrambene igrače.

– Pokušavali smo preko bokova, nije išlo, karlovački braniči bili su dominantni. Stvorili smo premalo prigoda da bismo mogli računati na pobjedu. Nije nam pomogao ni mokar i težak teren, jer u takvim uvjetima često se događa da jedna pogreška odluči utakmicu, a mi smo danas bili ti koji su je napravili. Sada nam dolazi Dinamo i nadam se da će kod igrača proraditi naboj, jer objektivno stanje stvari je takvo da je Dinamo trenutačno iznad svih ostalih hrvatskih klubova. Hajduk ima ime, ali nažalost, u ovom trenutku ostalo nije na razini tog imena – rekao je Reja.

Ključne riječi

Komentara 4

DE
derin
19:01 25.10.2009.

ajmo ljudi s titulom nam je gotovo,imamo jaku ekipu,igramo doma amo dobiti kvazipurgere i onda će sve biti opet normalno.2.misto i kup to je naš cilj.šta će šibenik kad mu na zimu ode zec,karlovac kad im rijeka uzme pamića.opet će oni dogodine dobivati porcije,pa ih sve lipo u drugu ligu poslati.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:33 25.10.2009.

:-)))))) A ne tako davno zezali smo se: -11, brrrrr, kak je zdeno....a večeras bi moglo bit i -16...pa to već postaju \"polarni uvjeti\" :-)))

MD
MAD DOG
11:29 25.10.2009.

hajduk,hajduk ha,ha,ha,hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije