Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrde tabloidi

Real spreman ponuditi Modrića za Balea?!

'Real Madrid's Luka Modric (L) fights for the ball with Celta Vigo's Borja Oubina during their Spanish First Division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid October 20, 2012. REUTERS/Su
REUTERS/PIXSELL
09.03.2013.
u 18:57

Engleski tabloid Daily Star tvrdi da je Real Madrid spreman mijenjati Luku Modrića za Garetha Balea!

Daily Star navodi da Real žarko želi ovo ljeto dovesti Balea te da su spremni ponuditi Modrića i 30 milijuna funti. Španjolski klub je Tottenhamu dužan još 20 milijuna pa bi se taj dug \"prebio\" Modrićevim povratkom.

Tabloid navodi da su Modrićeva supruga i sin često u njihovoj kući u Londonu koja je blizu Tottenhamova kampa jer nisu zadovoljni životom u Španjolskoj.

No, ovakav rasplet se ne čini izglednim jer je Modrić prošlo ljeto napravio sve kako bi otišao iz Tottenhama. Osim toga, golom Unitedu je dobio vjetar u leđa i teško da se želi vratiti na White Hart Line.

Komentara 10

RI
Riznica
19:29 09.03.2013.

Zasto bi ga vracali kad igraju bolje bez njega !"

OB
-obrisani-
19:34 09.03.2013.

Koje gluposti... ma svi vi mozete Modricu ! kopacke cistit ako vam dopusti... >:-)

GJ
gjuroo
19:13 09.03.2013.

...ovakve gluposti samo Englezi mogu izvalit. to bi valjda trebao bit kao neki engleski humor...."patka" im je za rubriku "Vjerovali ili ne"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije