Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE POJAČAVAJU

Real kreće po Pirla, a on ne bi imao ništa protiv transfera

'Inter Milan's Mateo Kovacic (L) fights for the ball with Juventus' Andrea Pirlo during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan March 30, 2013. REUTERS/Alessandro Garofal
Reuters/Pixsell
22.07.2013.
u 11:33

Pirlo se spominjao u kontekstu Reala prije mjesec dana. Priča je opet aktualna

Priča o dolasku Andree Pirla u Real Madrid ponovno se zakuhtala. Prije nekoliko tjedana španjolski mediji tvrdili su kako talijanskog veznjaka Carlo Ancelotti želi pridružiti Luki Modriću u veznom redu, a sad isto tvrde i talijanski. Navodno se u madridskom klubu spremaju krenuti u pregovore s Juventusom, a ništa protiv transfera ne bi imao ni sam Pirlo.

Iako, u međuvremenu je vezni red Reala pojačao Asier Illarramendi pa bi dolaskom Pirla nastala gužva za te pozicije, no Ancelotti vjerojatno namjerava sve igrače rotirati kroz tri natjecanja i inzistira da svi budu vrhunska klasa.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije