Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA MMA LIGA

Radnić: Pojas mi je lani proletio ispred očiju!

'09.02.2013., Zagreb - Hrvatska MMA liga u dvorani Drazen Petrovic. Mec izmedju Joska Situma i Zdravka Dukica.   Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
01.03.2013.
u 15:27

Drugi krug Hrvatske MMA lige na rasporedu je u Ciboni u subotu 2. ožujka s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Hrvatska MMA liga nastavlja se u subotu 2. ožujka, kada će u Ciboninoj dvorani snage odmjeriti 24 borca u pet težinskih kategorija. Sučelit će se, među ostalima, Kristijan Perak i Denis Jakulj. Kristijan je pod budnim okom svog starijeg i iskusnijeg brata Mare Peraka. Odvažno je najavio da je došao u MMA ligu osvojiti pojas. Perak će se morati potruditi već u prvom krugu jer mu je suparnik snažan i čvrst borac iz Vukovara Denis Jakulj.

Zanimljiv će biti dvoboj najiskusnijeg borca Tea Radnića iz Pit-bulla te Josipa Balenovića iz Cromma.

– Prošle sezone nisam uspio ostvariti što sam htio, pojas mi je u finalu ispred očiju proletio i nisam ga uspio osvojiti. Sezona 2012. Hrvatske MMA lige bila je sjajna, a ove sezone borci su još spremniji nego prošle, veselim se što su borci sve profesionalniji. Za meč se pripremam već tri mjeseca, a malo sam se više ovaj put koncentrirao na hrvanje i parter te u tome očekujem poboljšanje. Spariram s najboljim stand-up borcima u Hrvatskoj, moja ekipa iz splitskog Pit-bulla zaista je vrhunska.

Koliko znate o protivniku Josipu Balentoviću?

– Prošle sezone pokazao se kao srčan borac. S obzirom na to koliko je njegov prvi meč trajao, pokazao je da ne preza ni pred čime i da se voli potući – što mi je kao borcu drago. Bit će to prava muška borba! – zaključuje Radnić.

Moto lige je - Neka igre počnu 

Fightcard, do 70 kg: Matija Blažević (omjer 3-5) vs Finko Barišić (debi), Oliver Sudac (1-1) vs. Ivan Vladimir (1-3), do 77 kg: Igor Martinović (1-0) vs. Marko Leljak (2-2), Anto Radman (5-2) vs. Ivan Stupalo (debi), Lovro Vrkić (debi) vs. Zvonimir Vrkić (0-1), do 84 kg: Robert Brajković (debi) vs. Zoran Đođ (1-1), Manuel Karić (0-3) vs. Hrvoje Martić (0-2), Filip Majić (2-0) vs. Alen Pavošević (1-2), do 93 kg: Kristijan Perak (4-0) vs. Denis Jakulj (1-1), Teo Radnić (6-1) vs Josip Balenović (0-2), Nino Vladušić (debi) vs. Milan Viničić (1-1), iznad 93 kg: Josip Ivanišić (debi) vs. Saša Bašić (debi). Cijena ulaznica je 75 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije