Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena zvezda

Prosinečkom premija od 10.000 eura, ali ostaje bez pomoćnika

'prosinecki_nnn_Spo_170512.1'
''
17.05.2012.
u 19:30

Robert Prosinečki proslavio je svoj prvi trenerski trofej s Crvenom zvezdom. Fešta nakon pobjede nad Borcem (2:0) u finalu kupa za našeg je trenera potrajala doslovno do jutra

Nakon povratka iz Kruševca, sa svojim je suradnicima Prosinečki slavio u klupskom restoranu na Marakani, a razišli su se oko pet ujutro. Žuti kaže da je to bila jedna od najvećih fešta koje je doživio u Beogradu. Iako je bio pomalo rezerviran, cijelu noć na kavi i mineralnoj.

Odlazi mu pomoćnik

– Iduće godine moramo napraviti korak više, osvojiti i prvenstvo. A i u Europi imat ćemo velike ambicije – najavio je Žuti.

Crvena zvezda već traži i pojačanja. Sve je dogovorila s australskim Srbinom Ilijom (Elijem) Babaljem (20), za kojeg je Prosinečki preporuku tražio i od svoga prijatelja Josipa Šimunića.

\"Uzmi ga odmah, dečko bi mogao postati novi Viduka\", rekao je za Babalja hrvatski reprezentativac.

Usred velikih financijskih problema Zvezde, koja kasni s isplatama plaća 3-4 mjeseca, Žutog je napustio prvi pomoćnik Marović kojemu je prekipjelo što mu ne isplaćuju plaću.

Iz Zvezde će sigurno otići i najbolji igrač Borja, dok je vrlo vjerojatno da će klub prodati i Lazovića, za kojeg može dobiti šest milijuna eura.

Dobra je vijest da će Žutom i igračima barem biti isplaćeno po 10.000 eura za osvajanje kupa. A navodno će klub uskoro dobiti i kredit od 15 milijuna eura od jedne velike banke.

A kome je Prosinečki poklonio medalju te što misli o promjenama u HNS-u, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boza9991
20:40 17.05.2012.

Na na na na na na na na Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije