Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvezda - Borac 2:0

Prosinečki uzeo prvi trofej! Zvezdi srbijanski kup

'13.08.2011. Beograd, Srbija - Trener nogometnog kluba Crvena zvezda Robert Prosinecki na stadionu Marakana.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
16.05.2012.
u 21:57

Robert Prosinečki osvojio je prvi trenerski trofej, u finalu Kupa Srbije njegova je Crvena zvezda sa 2:0 u Kruševcu pobijedila Borac.

Robert Prosinečki osvojio je svoj prvi trenerski trofej u karijeri, u finalu kupa u Kruševcu njegova je Crvena zvezda s 2:0 (1:0) pobijedila Borac. Iako je Zvezda posjedom lopte dominirala cijelu utakmicu (71-29 %), nisu lako došli do pobjede jer Borac je u prvom poluvremenu promašio dva čista zicera. Prvo je u 3. minuti gredu pogodio Pavičević, a Radivojević je u 28. promašio doslovno prazan gol nakon što je prošao Zvezdina vratara Bajkovića.

Momčad Roberta Prosinečkog povela je u 41. minuti golom Brazilca Evandra, a konačnih 2:0 nakon dominacije Zvezde u drugom poluvremenu u 85. minuti postavio je Kolumbijac Borja. Već u prvoj minuti sudačke nadoknade navijači Crvene zvezde ušli su u teren, pa je sudac ubrzo morao odsvirati kraj.

- Bilo je teško jer smo po mnogima pobijedili i prije nego je utakmica počela. Bio sam u grču svih 90 minuta iako sam bio uvjeren u pobjedu, ipak mi je ovo prvi trenerski trofej. Vjerujem da je ovo početak kraja petogodišnje dominacije Partizana - rekao je Robert Prosinečki i dodao:

- Jedva čekam nastup u Europi iduće godine, imamo velike ambicije.

Pobjedi Prosinečkog s tribina je zapljeskao i novi srpski izbornik Siniša Mihajlović. Zanimljivo, svoju medalju za osvojeni Kup Žuti je poklonio jednom od navijača na tribinama.

Ključne riječi

Komentara 9

BO
boza9991
23:13 16.05.2012.

Bravo Zvezdo !!!

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
23:15 16.05.2012.

Zaboli me čisto prepucij za Zvezdu, Decembarskog i Kup Srbije

PA
Paket
22:24 16.05.2012.

Koga to uopće zanima, ne pišite to po našim portalima kao da je glavna vijest dana. možete to usput spomenuti.. A ti Karlo nešto nam voliš istočne susjede, stalno pišeš o njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije