Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Partizan - ZVEZDA

Prosinečki nokautirao Granta i ušao u finale Kupa

'20.02.2011., stadion Marakana, Beograd, Republika Srbija - Prijateljska utakmica, Crvena zvezda - Borac, 2:1. Robert Prosinecki debitirao je kao trener Crvene zvezde u posljednjoj provjeri uoci nasta
'STR-5687/HaloPix/PIXSELL'
11.04.2012.
u 21:34

Hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde, Robert Prosinečki, ostvario je najveću pobjedu otkako je na klupi u Beogradu.

Hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde, Robert Prosinečki, ostvario je najveću pobjedu otkako je na klupi u Beogradu te po drugi puta u tri tjedna pobijedio najvećeg suparnika Partizan (2:0) te time izborio finale Kupa Srbije 16. svibnja u Novom Sadu, gdje će igrati s Borcem iz Čačka.

Igrači "Žutog" obranili su na stadionu Partizana prednost iz prve utakmice, kada su kod kuće također pobijedili 2:0.

Već prvi izvještaji govore da je "Žuti" taktički potpuno uništio uglednog izraelskog stručnjaka, nekad na klupi Chelseaja, Avrama Granta, iznenadivši ga i početnom postavom.

Golove za crveno-bele zabili su u drugom poluvremenu  Lazović (62) i Borja (81).

Nakon što je "skinuo" najveći tenerski skalp, onaj Avrama Granta na klupi Partizana, Prosinečki je zagrlio ipoljubio svakog svog igrača na terenu nakon utakmice.

- Bila je to jedna od naših boljih utakmica. S dvije polukontre i kontre smo odlučili utakmicu, to smo i uvježbavali. Iznenadili smo ih formacijom, imao sam neku viziju, nisu se tome nadali - kazao je Prosinečki.

Komentara 32

ĆA
ćaćaća
21:47 11.04.2012.

mora mjenjati prezime u decembarski..

Avatar džonson
džonson
21:50 11.04.2012.

nikad nisam načisto koliko ti ljudi tipa njega, asanovića, bilića stvarno razumiju nogomet, a koliko se samo prave. ali evo, ovo je nešto. vidjet ćemo, ne postaje se trener preko noći, ali možda od njega nešto i bude. za razliku od bilića od kojega sigurno neće

OL
olimlak
22:25 11.04.2012.

Robi forsira igru zvezde kad je bila prvak europe i svijeta. Svaka cast cestitam. Ali je tak ocigledno da se od srca raduje kada zvezda pobedjuje. Mam obcutek,vise nego za nekaj hrvatski klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije